Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Grenseløs

Grenseløs

av Jørn Lier Horst

"Morderens mørke hemmeligheter avsløres i den intense kriminalgåten 'Grenseløs' av Jørn Lier Horst"

kr 399

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Vakker natur og dødelig fare kollidere i Jørn Lier Horsts «Grenseløs», en spenningsroman som tar deg med på en nervepirrende reise gjennom Norges skjulte hemmeligheter. Når et mystisk drap truer etterforskerne William Wisting og Adrian Stiller, vil du bli hekta på denne komplekse kriminalgåten som vil holde deg på tå hev helt til siste side er lest.

Mer om Grenseløs

Opplev spenningen i den nye kriminalgåten «Grenseløs» av den anerkjente norske forfatteren Jørn Lier Horst. Boken tar deg med på en farlig reise gjennom den vakre, men farlige norske naturen sammen med etterforskerne William Wisting og Adrian Stiller. Et mystisk drap på en avsidesliggende hytte utvikler seg raskt til en kompleks og uforutsigbar kriminalgåte som vil holde deg på tå hev helt til siste side er lest.

Med Jørn Lier Horsts unike evne til å skape spenning og intriger, er dette en bok du ikke vil klare å legge fra deg. Bestill nå og få fri frakt med levering rett hjem til postkassen din. Ta del i denne grensesprengende kriminalgåten og opplev spenningen i «Grenseløs»!

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Tor H. Håvardsen

kr 349

Tove Taalesen

kr 349

Tor H. Håvardsen

kr 249

CL Taylor

kr 349

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 349

Anna Bågstam

kr 129

Elizabeth George

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter