John M. Gottman

John M. Gottman er en fremstående psykolog kjent for sin forskning på parforhold og sitt bidrag til forståelsen av hva som skaper varige, sunne forhold. Gjennom sitt arbeid ved Gottman-instituttet har han identifisert de viktigste faktorene som forutsier skilsmisse og hvordan man kan styrke bånd mellom partnere. Han har forfattet flere bestselgende bøker som gir innsikt i kjærlighetens vitenskap.

Utgivelser

Alexander

Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold

«Oppdag hemmelighetene bak et godt parforhold med verdens ledende parforskere og deres dokumenterte verktøy for å styrke relasjonen på bare sju dager. Uansett hvor dere er i forholdet, kan denne boken hjelpe alle par med å skape et bedre og mer kjærlighetsfullt forhold.»

Les mer »
Alexander

Hjerteforeldre

Oppdag den ene foreldreaktiviteten som er gullnøkkelen til ditt barns suksess og velvære i livet. Boken av den anerkjente forskeren Dr. John Gottman gir deg klare svar og beviser hvor viktig denne aktiviteten er for barnets emosjonelle, fysiske og akademiske utvikling. En «må-ha» bok for foreldre og omsorgspersoner!

Les mer »
Alexander

Det kvinner vil ha, det menn vil ha

«Gi den i gave!» Professor Frode Thuen, samlivsekspert

Utforsk hemmelighetene til et lykkelig og tilfredsstillende samliv med «Det kvinner vil ha, det menn vil ha» – en bok som avslører hva kvinner virkelig søker i et kjærlighetsforhold og lærer det bort til mannen. Basert på 45 års forskning fra John Gottmans Kjærlighetslab, er dette den ultimate guiden for kvinner i 50-årene som ønsker å styrke sine forhold og forstå sine partnere bedre.

Les mer »
Alexander

Åtte dater som forandrer alt

Opplev mer glede og nærhet i forholdet ditt med denne enkle og effektive 2-måneders planen fra verdens ledende parforskere, John og Julie Gottman. Boken gir deg konkrete verktøy og spennende ideer for 8 uforglemmelige dater, som vil forvandle det grå livet til en tid full av glede, moro og intimitet.

Les mer »
Alexander

Snu deg til meg!

Vil du forstå kraften i gode relasjoner og hvordan man skaper dem?

«Snu deg til meg» gir deg rådene, tipsene og vitenskapelig støttede innsiktene du trenger. Fra kjærlighet til vennskap – finn ut hva som virkelig teller.

Forfatteren Dr. John Gottman deler innsikt og praktiske teknikker for å styrke og berike båndene med dem du er glad i.

 

Les mer »
Alexander

Hva er det jeg føler

Denne boken er den ultimate guiden for å hjelpe barn med å forstå og håndtere følelser. Med en emosjonsordliste, praktiske råd og eksempler, vil det være en bok du går tilbake til igjen og igjen for å gi barnet ditt det beste fundamentet for følelsesmessig intelligens.

Les mer »
Alexander

Livslang kjærlighet

Opplever du utfordringer i ditt parforhold? Rutine, stress og årene som går kan skape problemer som kan føre til vanskeligheter og frustrasjoner. Men fortvil ikke! Med boken Livslang kjærlighet gir dr. John Gottman deg verktøyene og innsiktene du trenger for å bygge, reparere og revitalisere ditt forhold.

 

Les mer »
Alexander

Når to blir tre

Oppnå et sterkt og tilfredsstillende parforhold mens du gir babyen den beste starten på livet! Lær hemmelighetene fra verdens ledende par- og familieforskere, John og Julie Gottman, og få praktiske løsninger for å redusere stress og opprettholde et sunt og tilfredsstillende forhold med «Når to blir tre». Bestill nå for å få fri frakt og sikre deg en lykkelig og balansert start på familielivet.

Les mer »

Bokutdrag