Liane Moriarty

Liane Moriarty er en australsk forfatter kjent for sine fengslende romaner som ofte kombinerer humor med dype psykologiske innsikter. Noen av hennes mest kjente bøker inkluderer «Big Little Lies» og «The Husband’s Secret», som begge har blitt bestselgere internasjonalt.

Utgivelser

Lorna Sze

Huset på stranden (Heftet)

I denne spennende romanen av Liane Moriarty blir vi tatt med på den dvelende og farlige reisen til Ellen O’Farrell, en terapeut som blir trukket inn i en skremmende verden av stalking og trusler når hun faller for den tiltrekkende Patrick.

Les mer »
Lorna Sze

Vanvittig skyldig (Heftet)

«Vanvittig skyldig» er en intenst spennende og gripende roman som tar tak i leseren fra første side. Liane Moriarty setter sitt knivskarpe blikk på lykkelige familier og utforsker de grunnleggende fundamentene i livet: Ekteskap, sex, foreldrerollen og vennskap. En internasjonal bestselger full av intriger, lyst og svik.

Les mer »
Lorna Sze

Ektemannens hemmelighet

Finn ut hva som skjuler seg bak fasaden når en tilsynelatende perfekt ekteskap blir truet av en mørk hemmelighet. Liane Moriarty tar deg med på en fengslende reise gjennom en verden av fortielser og konsekvensene av å avsløre dem i sin bestselgende roman «Ektemannens hemmelighet».

Les mer »

Bokutdrag