Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Min ulydige mor

Min ulydige mor

av Therese Lund Stathatos

kr 129

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

«Min ulydige mor» trekker deg inn i et psykologisk familiedrama fylt med livets kompleksitet, illusjoner og misforståelser. Følg Helen, et vidunderbarn fra Oslo, som navigerer gjennom livets utfordringer og muligheter, fra barndommens prestasjoner til et utsvevende liv rundt om i verden.

Mer om Min ulydige mor

I den gripende romanen «Min ulydige mor» møter vi Helen, et unikt talent, oppvokst på Nordberg i Oslo, som fra en ung alder utmerker seg både akademisk og musikalsk. Med en familie som støtter hennes tidlige prestasjoner, virker Helens vei forutbestemt for suksess. Men et tilstått anger fra moren om ikke å ha utforsket sine egne evner setter Helen på en annen kurs. Hun lover seg selv å utnytte hvert øyeblikk og mulighet – en beslutning som bringer både inspirasjon og uventede utfordringer.

Helenes reise blir en fascinerende utforskning av selvrealisering og de iboende konfliktene mellom forventning og individualitet. Hennes prestasjonsangst og valget om å bryte ut og følge sin egen sti tar henne fra de kjente gatene i Oslo til kulturens hjerte i Paris, Aten, og New York, og videre til de greske øyers ensomhet og havets uendelige horisont.

«Min ulydige mor» er mer enn bare en fortelling om en kvinne på en personlig oppdagelsesferd; det er en dyptgående utforskning av livets essens, samfunnets forventninger og de komplekse dynamikkene innenfor en familie. Gjennom Helenes øyne opplever vi en verden av gledesrus og bunnløs fortvilelse, av å være karrierekvinne og arbeidsledig, ektefelle og mor – alt mens hun konstant utfordrer grensene for hva det betyr å leve et autentisk liv.

Romanen stiller spørsmål ved de drivkreftene som former våre livsvalg og den høye prisen for å våge å stå utenfor normene. «Min ulydige mor» er et rikt og innsiktsfullt verk som berører essensielle temaer som liv og død, valg, og den uunngåelige konfrontasjonen med egne drømmer og realiteter. Denne boken vil resonere med alle som har kjent på spenningen mellom personlig ambisjon og de forventninger som følger med familie og samfunn, og tilbyr et unikt blikk på de komplekse lagene av menneskelig erfaring.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Tor H. Håvardsen

kr 349

Anthony Doerr

kr 229

Elizabeth Enfield

kr 349

Elizabeth George

kr 349

Chris Bohjalian

kr 169

Kirksæther/Abrahamsson

kr 99

Dr. John Gottman

kr 239

Malin Meekatt Birgersson

kr 99

Meld deg på for friske litterære nyheter