Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

 

Hvem vi er

Gargantua AS
Sandakerveien 138, 0484 Oslo
Postboks 84 Lilleaker, 0216 Oslo

Org. nr: 887 647 992 MVA

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Nettbutikk

For å kunne gjennomføre bestilling er vi avhengig av din leveringsinfo som du fyller ut for å fullføre ordren. Dette er navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Denne infoen samt din IP-adresse, blir lagret sammen med din ordre.

Navn og adresse brukes til å sende deg varen din, mens e-postadressen din brukes til å sende ut kvittering, angreskjema, faktura og eventuell annen kommunikasjon på e-post om du har godtatt dette. Telefonnummeret brukes til å sende deg leveringsinfo via vår speditør. IP-adressen blir automatisk lagret via netthandelsløsningen vi bruker, og brukes bl.a. til å blokkere ondsinnete brukere.

Betalinger og faktura blir gjort gjennom Klarna og Vipps.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Les mer om informasjonskapslene vi bruker her.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Panta.no bruker sporingskoder gjennom Facebook, Pinterest og Google Analytics for statistikk og analyse av bruk av nettsiden og kjøp som er gjort gjennom de respektive kanaler. Denne informasjonen er anonymisert for oss og behandles av henholdsvis Facebook, Pinterest og Google. Mer om dette kan leses her (informasjonskapsler).

Hvem vi deler dine opplysninger med

Ordreinformasjon som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse blir delt med Forlagssentralen AS og Posten Norge AS som tar seg av å henholdsvis sende ut og levere ordrene. Informasjonen er kun for å levere ordren og underrette deg som kunde, og kan ikke brukes til andre formål. All ordredata blir også lagret i eksternt regnskapsprogram i henhold til norsk lovgivning.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Personlige data knyttet til din ordre blir automatisk slettet etter to år fra nettsiden, men vil fortsatt være lagret i eget regnskapsprogram i henhold til norsk lovgivning.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har registrert en ordre på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. For å be om innsyn i data vi har registrert på deg, eller sletting av disse, kan du sende en e-post til hei@gnistr.net

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Ordredata blir eksportert til Frisk forlag sin konto på Mailchimp for analyse av kjøp. Om kunde har godkjent dette vil vi av og til sende ut e-post med oppdateringer på produkter som kunde har kjøpt, eller annen relevant informasjon. Ordredata blir delt med respektiv betalingsbehandler. Enten Klarna Norge AS eller Vipps AS.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]