Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Om oss - Gnistrende bøker!

Pålitelig og forskningsbasert lesning som gir svar og resultater.

Enkelte bøker gnistrer. De er åpne dører som fører til opplevelser, kunnskap og innsikt. Kanskje til og med livsendring. Men hvordan finner du de gnistrende bøkene i havet av bøker, nettsider og informasjon som er der ute?

Vi er opptatt av at du får resultater ved å lese bøkene, innsikter og forskningsbaserte verktøy som gjør at du kan ta vare på hele familien. For familien er viktig, og alt for ofte synes familier og relasjoner å være i krise. Det skal være verdt å lese bøkene våre og du skal sitte igjen med konkrete, praktiske utbytter som skaper endring du ønsker i livet. Pålitelig, forskningsbasert og raske resultater og konkrete svar.

"Vi har i over 20 år gjort denne sorteringsjobben og funnet bøker som kan gi deg stort utbytte"

Vår drivkraft er å skape positiv forandring gjennom å gjøre den beste forskningen tilgjengelig for mange. Vissheten om at vi kan berøre mennesker med bøker og skape positive endringer i livene til mange mennesker, er det vi lever for.
Vi er spesielt opptatt av bøker med innsikter som styrker parforholdet, forholdet mellom foreldre og barn, og forholdet til venner og kolleger. Det samme gjelder forholdet til deg selv  – det kanskje viktigste forholdet du har. I en tid med kolossale mengder ny informasjon hver dag i digitale kanaler, velger vi ut bøker som er tidløse og oser av kvalitet
.
Din egentid er viktig, fordi DU er viktig.
 
Vi finner også romaner som er unike og som kan gi deg en velfortjent flukt fra hverdagen. Vi bryr oss ikke om forfatteren er ukjent — så lenge bøkene gnistrer.
 
En dag for noen år siden valgte redaktøren i forlaget ut en roman som det spraket av. Forfatteren var helt ukjent. Ingen visste den gang hvem Delia Owens var. Tre år og 10 millioner solgte bøker på verdensbasis senere, vet «alle» hvem hun er og romanen hennes «Der krepsene synger» blir kalt «Ti årets bok». Nå lager Hollywood en stjernespekket film av romanen.
At dere gir oss gode tilbakemeldinger er ekstra drivstoff for innsatsene våre.