Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Kom til min innerste grind – verktøy for intime samtaler

Tilbud!

Kom til min innerste grind – verktøy for intime samtaler

av Bente Træen

(4 omtaler)

Fra hverdagsproblemer til samtaler som redder samlivet

Opprinnelig pris var: kr 450.Nåværende pris er: kr 349.

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

«En fantastisk bok med verdifulle verktøy som har forbedret intimiteten i mitt forhold. Forfatteren er en utmerket formidler og hennes råd er uvurderlige.» Linn

 

 

Vi må snakke mer sammen. Slik gjør vi det.

Å mestre gode samtaler gjør en stor forskjell når det er små og store utfordringer. «For mange er det vår verdi som menneske som står på spill,» skriver forfatteren.

KOM TIL MIN INNERSTE GRIND er en bok som gir deg innsikt, trygghet og nyttige verktøy som gjør en forskjell i samlivet. Med en blanding av personlige historier, forskning og humor, tar den folkekjære samlivsforskeren professor Bente Træen deg med på en personlig oppdagelsesreise. Forfatterens ønske er å gi deg trygghet og kunnskap. Boken hjelper deg blant annet med:

 • Gode samtaleverktøy: Lær å håndtere vanskelige samtaler når ting blir utfordrende i forholdet.
 • Nytt perspektiv: Dykk under klisjeene fra media og pornoindustrien for å se deg selv og forholdet med nye øyne.
 • Jakten på kjærligheten: Har du lengtet etter å elske og bli elsket, men kjent på angsten for å ikke tørre? Denne boken hjelper deg å overvinne frykten.
 • Unngå misforståelser: Opplever du at partneren din er fra en annen planet? Boken gir grep for å kommunisere bedre og skape et dypere forhold.
 • Sidesprang: Utroskap. En trussel mot forholdet, men er et oppbrudd den eneste løsningen? Finn ut hvordan du kan håndtere dette vanskelige temaet.
 • Tap av lyst: Har du mistet lysten over en lengre periode og brukt energi på å skjule det? Du er ikke alene, og denne boken gir deg verktøyene du trenger.
 • Kroppslige bekymringer: Lær hvordan forholdet til kroppen påvirker intimlivet, uavhengig av hvordan kroppen ser ut.
 • Fantasier og preferanser: Drømmer du om sex med andre enn partneren din? Det er vanlig, men sjeldent diskutert. Finn ut hvordan du kan håndtere dette.
 • Miste seg selv: Har du våknet opp en dag og følt deg overkjørt i forholdet? Lær hvordan du kan finne tilbake til deg selv.
 • Sex i eldre år: Intimitet har ingen utløpsdato. Utforsk hvordan du kan ha et godt intimliv, uansett alder.
 • Denne boken tar for seg disse og mange flere temaer som berører deg og ditt forhold. Med praktiske råd og dyptgående innsikt vil den hjelpe deg å navigere i kjærlighetens komplekse landskap og skape et mer tilfredsstillende og meningsfullt forhold.

 

Professor Bente Træen var en folkekjær formidler og samlivsforsker, regnet som Norges fremste på sitt felt. Hun sa selv at dette var boken hun alltid hadde drømt om å skrive.

«En vakker bok som retter søkelyset mot kommunikasjon. Nyttig for å utdype forholdet og for å unngå misforståelser. Nå venter jeg på at mannen min skal lese den, slik at vi sammen kan jobbe oss videre ❤️» – Lise K.

«Veldig fin bok som kan være til stor hjelp når samlivet ikke ble slik du ville.» – Lillian

«Bente Træens nyeste bok har potensialet til å lære deg noe essensielt… Hvordan å kommunisere for å styrke nærhet og intimitet i ditt forhold… Hvordan å bli en bedre partner. Hvis du er nysgjerrig eller ønsker å forbedre ting, finn et behagelig sted og start lesingen. Du vil garantert kjenne deg igjen. Alle har noe å lære.» – Professor Frode Thuen

«Træen har alltid vært en strålende formidler. En bok mange vil finne glede og verdi i.» – Kristin S

«En fantastisk bok»  – Johan

«Anbefales varmt» – Randi

«Utmerket bok, anbefales» – Ingjerd

«Anbefales helhjertet» – Kari Sunniva

«En utrolig bra bok til refleksjon og glede. Anbefales» – Stein Petter

 

Mer om Kom til min innerste grind – verktøy for intime samtaler

 

 

4 omtaler for Kom til min innerste grind – verktøy for intime samtaler

 1. Linn

  En fantastisk bok med verdifulle verktøy som har forbedret intimiteten i mitt forhold. Forfatteren er en utmerket formidler og hennes råd er uvurderlige.

 2. Marte Pedersen

  En veldig god bok for alle som ønsker å forstå og forbedre intimiteten, og få forholdet til å gnistre ❤️‍🔥

 3. Karoline

  Kom til min innerste grind hjalp meg å forstå hemmelighetene bak intime samtaler og hvordan man skaper dem. Mens enkelte deler kunne være mer detaljert, er dens verdifulle innsikter unektelig.

 4. Mona

  Bente Træen formidler komplekse temaer på en tilgjengelig og engasjerende måte. Boken har gitt meg nye perspektiver og verktøy som allerede nå har styrket intimiteten med min partner. En sterk anbefaling!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Dr. John Gottman

kr 399

Naoki Higashida

(3 omtaler)

kr 379

Manfred Spitzer

kr 349

Liane Moriarty

kr 179

Dr. John Gottman

kr 239

Meld deg på for friske litterære nyheter