Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Skogluft-effekten: Naturens kraft innendørs

Skogluft-effekten: Naturens kraft innendørs

Bli friskere og piggere hjemme og på jobb

kr 399

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

«Skogluft-effekten: Få mer glede og balanse i livet ved å omgi deg med planter og skape din egen urban jungel. Praktiske tips og råd for å oppnå den forfriskende effekten av skogluft hjemme og på jobb.»

Mer om Skogluft-effekten: Naturens kraft innendørs

Skogluft-effekten er et norsk konsept som handler om å bringe naturen inn i hjemmet og utnytte de rehabiliterende egenskapene til «skogluft» innendørs. Forfatter Jørn Viumdal beskriver i sin bok hvordan å omfavne metoden har endret livet hans og gir tips til hvordan du kan gjøre det samme.

Denne enkle måten å ta naturen inn i ditt eget hjem er basert på forskning fra NASA og Universitetet i Ås, som involverte over 2000 personer gjennom en periode på 20 år. Resultatene viser at denne metoden kan gi bedre velvære, økt konsentrasjon, styrket immunforsvar og redusert sykefravær. Studier viser også at barn og studenter opplever bedre oppmerksomhet og konsentrasjon, samt reduksjon i tretthet (fatigue).

Boken gir deg konkrete trinn og praktiske tips for å utnytte Skogluft-effekten i ditt eget hjem, og disse prinsippene fungerer like godt i andre miljøer som skoler, barnehager, sykehus og kontorer. Ved å følge disse enkle tipsene kan du skape et innemiljø som kan muligens gi deg mer energi og bedre og økt velvære.

Så hvis du ønsker å føle deg uthvilt, fornyet og oppfrisket, er det på tide å omfavne Skogluft-effekten og bringe naturen inn i ditt eget hjem. Les boken for å få de konkrete tipsene og oppdag hvordan du kan skape en urban jungel der du oppholder deg til daglig.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Martin Pistorius

(19 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 429.Nåværende pris er: kr 349.

Dr. Christina Berndt

(2 omtaler)

kr 450

Synnøve Skåksrud

kr 449

Hans-Peter Kerkeling

kr 429

Katarina Steding Ehrenborg

(3 omtaler)

kr 399

Margreta Magnusson

kr 349

Camilla Reimers

kr 449

Meld deg på for friske litterære nyheter