Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Dronningen

Dronningen

av Tove Taalesen

Dronningen og Slottets mørke hemmeligheter: En kamp for makt og overlevelse

kr 349

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

En spennende krimroman som tar deg med inn i en lukket verden, der dronningen og hennes lojale følgesvenner må avsløre et dødelig komplott for å redde både sitt eget liv og monarkiet de er satt til å beskytte. Tove Taalesen skaper en atmosfærisk og nervepirrende historie, som gir deg et unikt innblikk i livet på et slott.

Mer om Dronningen

«Hun er Dronningen av Norge. Familiens overhode. Makten, tronen og slottet er hennes liv.»

Bli med på en spennende reise inn i en lukket verden i denne krimromanen skrevet av Tove Taalesen. Historien tar deg med inn i Slottet og lar deg oppleve det fra innsiden.

En nøye planlagt gallamiddag med slottsball blir brått forvandlet til kaos når en livsfarlig situasjon oppstår. Dronningen og de få hun kan stole på, må stå ansikt til ansikt med muligheten for at alt de lever for kan gå tapt. De blir dratt inn i en halsbrekkende jakt på liv og død gjennom Slottets verden, samtidig som noen på innsiden er desperate etter å ødelegge både dronningen og monarkiet.

Med verdens media og kjendispressen på plass, er hele verden i spenning. Vil de klare å avsløre komplottet i tide og redde alt de holder kjært?

Denne intenst spennende krimromanen har en innbinding i innbundet format og består av 546 sider. Den tar deg med på en uforutsigbar reise og gir deg et unikt innblikk i en verden få får oppleve.

Bestill boken «Dronningen» i dag og bli sugd inn i en historie full av spenning, intriger og mysterier.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Sarah Blake

kr 199

Tor H. Håvardsen

kr 249

Tove Taalesen

kr 179

Liane Moriarty

kr 179

Elizabeth George

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter