Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

En løgn å tro på

En løgn å tro på

av Elizabeth George

Den mørke hemmeligheten i Lake District: En dødelig reise gjennom svik og løgn

kr 349

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Elizabeth George tar deg med på en spennende og livsfarlig reise gjennom Lake District i denne fengslende krimromanen «En løgn å tro på». Møt Thomas Lynley i et hemmelig oppdrag, hvor ingen kan stole på hverandre og sannheten er farligere enn noen kan forestille seg.

Mer om En løgn å tro på

Bli med Thomas Lynley på en dødelig reise gjennom Lake District i denne spennende krimromanen «En løgn å tro på». Lynley blir sendt på hemmelig oppdrag for å undersøke en mistenkelig drukningsdød, men må holde seg skjult for å unngå å bli gjenkjent. Heldigvis får han hjelp fra sine lojale venner Simon og Deborah St. James, og sammen avdekker de en familie hvor ingen unnlater å utnytte de andre gjennom svik, løgn og utpressing. Men når mord blir begått, står de overfor en livsfarlig fiende som vil gjøre alt for å dekke over sannheten.

Opplev Elizabeth Georges mesterverk og følg i hennes mange fans fotspor. Hun er en av verdens mest leste og elskede krimforfattere, og dette er boken som gjorde henne til en superstjerne i krimuniverset. The Seattle Times har rost henne opp i skyene, og Aftenposten beskriver hennes evne til å tegne lys levende karakterer med en ekspertise få andre kan matche. Newsweek kalte denne boken «eksepsjonelt stødig og imponerende» og «svært underholdende». Så bli med på en spennende reise gjennom Lake District og opplev «En løgn å tro på», en krimroman du aldri vil glemme.

Elizabeth George er en av verdens mest leste og elskede krimforfattere. Boken er innbundet og har ISBN 9788279005667, og inneholder 609 sider.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Elizabeth Enfield

kr 179

Tove Taalesen

kr 349

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 349

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter