Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Ivy & Abe

Ivy & Abe

En uforglemmelig roman om skjebnen til Ivy og Abe

kr 349

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

En uimotståelig kjærlighetshistorie som trosser tid og rom. Ivy & Abe møter hverandre gang på gang gjennom ulike liv og skjebner, men vil de noensinne få hverandre til slutt? En romantisk twist og magisk atmosfære gjør denne boken til et svermeri du aldri vil glemme.

Mer om Ivy & Abe

Få de romantiske behovene dine dekket med boken «Ivy & Abe» av Elizabeth Enfield. Denne bestselgeren er en perfekt blanding av romantikk og feelgood, og vil garantert få hjertet ditt til å slå raskere.

Historien handler om Ivy og Abe, to sjeler som er uadskillelige som barn, men som blir revet bort fra hverandre etter en ulykke. Flere tiår senere, når begge er i syttiårene, møtes de igjen på en helt tilfeldig måte. Men tiden går raskt, og de må ta en avgjørelse: Hva om de møtes på en annen tid, et annet sted?

Gjennom en romslig kjærlighetshistorie får Ivy og Abe muligheten til å møtes i forskjellige liv. I ett liv er de begge gift med andre og i førtiårene, men klarer ikke å motstå den sterke tiltrekningen de føler for hverandre. I et annet liv gifter de seg i ung alder og ser frem til en lovende fremtid, men må kjempe mot mørke skygger som truer deres lykke.

Skjebnen fører Ivy og Abe sammen om og om igjen, men likevel ender de opp på separate veier. De forelsker seg, skiller lag, inngår løfter og bryter dem. Hvert eneste univers har planlagt at de skal møtes, men er det meningen at de til slutt skal være sammen?

«Ivy & Abe» er en roman som vil fange deg fra første kapittel. Elizabeth Enfield skaper en romantisk twist som er magisk og uforglemmelig. Boken vil ta deg med på en reise av svermeri og lidenskap som du aldri vil glemme.

Ta deg tid til å krølle deg opp under pleddet og nyt denne fengslende kjærlighetshistorien. «Ivy & Abe» er tilgjengelig som innbundet bok med 412 sider. ISBN: 9788279008422.

Oppfyll ditt romantiske behov med «Ivy & Abe» – bestill din kopi i dag!

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Tor H. Håvardsen

kr 249

Elizabeth George

kr 179

Liane Moriarty

kr 179

Elizabeth George

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter