Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Marsboeren

Marsboeren

av Andy Weir

kr 99

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

«Marsboeren» inviterer deg til en nervepirrende reise på Mars, hvor en astronaut kjemper en ensom kamp for overlevelse mot alle odds. Strippet for kontakt med jorden og med kun et begrenset lager av forsyninger, utfolder det seg en historie om urokkelig mot og oppfinnsomhet.

 

Mer om Marsboeren

I «Marsboeren» blir vi tatt med på en ekspedisjon til Mars som tar en dramatisk vending når en uventet ulykke etterlater en astronaut, isolert og alene, på den røde planeten. Med ingen måte å signalisere til Jorden om sin skjebne, står han overfor den ultimative overlevelsestesten. Med bare 11 måneders forsyninger og en potensiell redningsaksjon fire lange år unna, nekter han likevel å underkaste seg fortvilelsen. Hans daglige loggnotater gir et rått og ærlig innblikk i hans kamp for å overleve: «LOGGNOTAT: SOL 6. Nå er løpet kjørt. Det er min veloverveide mening. Løpet er så jævlig kjørt.»

Andy Weir skildrer med «Marsboeren» en historie som er like mye en hyllest til menneskelig oppfinnsomhet som det er en spenningsfylt overlevelsesfortelling. Boken har raskt blitt en global sensasjon, anerkjent for sin kløktige blanding av vitenskapelig nøyaktighet og pulserende fortellerteknikk. Kritikerne sparer ikke på lovordene, med kallenavn som «GENIAL» fra Booklist, «VANVITTIG SPENNENDE!» fra Kirkus Reviews, og «ENESTÅENDE! DU KOMMER TIL Å SLUKE BOKEN SOM GODTERI» fra USA Today.

Fra første side til den siste setningen holder «Marsboeren» deg i et jerngrep, mens du følger en manns kamp mot ensomheten, elementene, og de nesten uoverstigelige oddsene for å komme levende hjem. Andy Weir har med sin debutroman ikke bare oppnådd enhver forfatters drøm ved å bryte salgsrekorder, men også ved å skape en uforglemmelig opplevelse som har begeistret lesere over hele verden. «Marsboeren» er ikke bare en bok for de vitenskapsinteresserte, men for alle som verdsetter en god historie om overlevelse, mot, og menneskets uendelige tilpasningsevne.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Therese Lund Stathatos

kr 129

Chris Bohjalian

kr 169

Kirksæther/Abrahamsson

kr 99

Dr. John Gottman

kr 199

Marc Levy

kr 169

Malin Meekatt Birgersson

kr 99

Meld deg på for friske litterære nyheter