Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Vindu mot Central Park

Vindu mot Central Park

av Fiona Davis

Gjør deg klar til å avdekke hemmelighetene bak Dakota-bygningens fasade - en gripende roman om kjærlighet, tap og stormende følelser!

kr 299

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Fengslende og oppslukende, «Dakota-buildingens hemmelighet» av Fiona Davis tar deg med på en tidsreise gjennom to kvinners liv og utforsker grensen mellom kjærlighet og tap, suksess og konkurs, og hemmeligheter som ligger gjemt bak veggene til en av New Yorks mest berømte bygninger.

Mer om Vindu mot Central Park

Forfatteren bak Hotellet er tilbake med en fengslende roman om grensen mellom kjærlighet og tap, suksess og konkurs, stormende følelser og galskap. Alt skjult bak veggene til Dakota-bygningen på Manhattan.

1884: Sara Smythe, som er tjenestepike på et fornemt London-hotell, møter Theodore Camden, en av arkitektene bak leilighetsbygningen The Dakota i New York. Hun får et eventyrlig tilbud om å bli bestyrerinne av det flotteste boligkomplekset i verden – og slik får hun også mulighet til å se mer til Theo, som bor i Dakotabygningen med sin kone og tre barn.

1985: Bailey Camden er nylig utskrevet fra en rusklinikk, og den tidligere festjenta og interiørdesigneren står uten bolig, jobb og penger. Til tross for tette familiebånd får ikke Bailey ett øre av Camden-familiens store formue. I stedet er det kusinen Melinda som kommer til å arve det hele. Så da Melinda tilbyr henne å lede renoveringen av Dakota-bygningen, griper hun sjansen – selv om planene innebærer å ødelegge den tradisjonsrike bygningen, inkludert leiligheten Theodore Camden bodde i – og hvor han også ble drept.

Det ligger hundre år mellom Sara og Baileys skjebne, men det er mange likheter. Begge kjemper mot fristelsene de er omgitt av. De søker begge tilflukt i det gylne fengselet på Upper West Side. Men det Bailey oppdager i kjelleren, kan snu opp ned på alt hun trodde hun visste om Theodore Camden – og kvinnen som drepte ham.

Fiona Davis har nok en gang levert en fullstendig oppslukende leseropplevelse som ikke bare viser oss innsiden av en berømt institusjon, men også LIVET og løgnene til de som bodde der.

 

Forfatter
Fiona Davis

Innbinding
Innbundet

ISBN
9788279009023

Sider
299

 

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Dr. John Gottman

kr 450

Fumio Sasaki

kr 279

Pave Frans

Opprinnelig pris var: kr 450.Nåværende pris er: kr 399.

Maria, Barbro Helga & Anders Nordrum

kr 449

CHRISTIANA FIGUERES, TOM RIVETT-CARNAC

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter