Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Hotellet

Hotellet

av Fiona Davis

Hotellets hemmeligheter avslørt: En gripende historie om to kvinner i jaget etter sannheten

kr 179

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

To kvinner. En hemmelighet. Den gripende historien om Barbizon Hotel for Women som rommer skjulte fortidshemmeligheter og en journalist som er besatt av å avsløre sannheten.

Mer om Hotellet

New York. Byen som aldri sover. På Manhattan står bygningen der 50-tallets unge jenter skulle forvandles til ekstraordinære kvinner. Legendariske The Barbizon Hotel for Women.

I 1952 ankommer sekretærstudenten Darby McLaughlin Barbizon Hotel for kvinner. Hun føler seg usikker og lengter hjem, og føler at hun ikke passer inn. Men når Darby møter stuepiken Esme, oppdager hun en skjult side av New York: en verden som pulserer om natten. Jazzklubber med forførende toner og en følelse av begjær i luften.

50 år senere har Barbizon Hotel blitt omgjort til leiligheter, og fortidens gjester er glemt. Bare noen få av dem bor fortsatt der, inkludert Darby, som stort sett holder seg for seg selv. Men ryktene om hennes hemmeligheter fra fortiden hjemsøker bygningen.

Journalist Rose Lewin blir besatt av å avdekke Barbizons mystiske fortid. Samtidig sliter Rose med sine egne demoner, og det å grave i hotellets historie blir en slags flukt for henne. Hva skjedde egentlig den gangen for 50 år siden? Ingenting blir det samme når den sjokkerende sannheten avsløres.

To kvinner. Den ene prøver desperat å skjule sin fortid. Den andre gjør alt for å avsløre hennes hemmeligheter. «En hyllest til gamle New York!» – New York Post. «Denne intense romanen vil øke pulsen din!» – InStyle.

Forfatter: Fiona Davis
Innbinding: Heftet
ISBN: 9788279009221
Antall sider: 360

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Frances De Pontes Peebles

kr 179

Lauren K. Denton

kr 179

Elizabeth Enfield

kr 179

Andrew Sean Greer

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter