Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Luften du puster

Luften du puster

av Frances De Pontes Peebles

Likte du Elsa Ferrantes "Mi briljante venninne"? Da vil du elske "Luften du puster"

kr 179

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

En stor, filmatisk roman. En praktfull saga om vennskap, rivalisering og musikk, som strekker seg fra 1930-tallets sukkerplantasjer i Brasil til Rios livlige gater og Hollywoods gullalder. “En saga som minner om Elsa Ferrante!” – O, Oprah Magazine.

“En storslagen, glitrende saga om vennskap… Jeg leste “Luften du puster” i løpet av to kvelder. Det var som om jeg pustet den inn!” – National Public Radio

“Rungende gjenklang av Elena Ferrante i denne overdådige sagaen.” – O, The Oprah Magazine

“Oppslukende… Peebles forstår vennskap mellom kvinner. Hun skriver så livaktig om samba at når du lukker boken, er du overbevist om at hovedpersonens stemme faktisk finnes utenfor bokens sider.”  – People

 

Mer om Luften du puster

Romanen skildrer historien om Dores, en foreldreløs kjøkkenarbeider, og Graça, en velstående sukkerbarons datter. Deres vennskap, preget av kjærlighet, misunnelse og kunstnerisk rivalisering, former deres skjebner. Mens de navigerer gjennom deres kontrasterende veier, tester deres felles lidenskap for musikk grensene for deres lojalitet og drømmer. Denne romanen tilbyr et levende portrett av et livslangt vennskap og dets dype innvirkning. Stor og filmatisk roman. Hvis du likte Elsa Ferrantes “Mi briljante venninne”, vil du elske “Luften du puster”. En kritikerrost bestselger som er oversatt til ni språk.

Frances de Pontes Peebles er en internasjonalt  anerkjent forfatter. Boken har blitt tildelt flere priser, inkludert Elle Grand Prix for skjønnlitteratur, Friends of American Writers Award og James Michener-Copernicus of America Fellowship. Peebles ble født i Pernambuco, Brasil, og har utdannelse fra Iowa Writers’ Workshop.

Med en blanding av historisk dybde, følelsesmessig resonans og en sterk fortellerstemme “Luften du puster” leserne med på en uforglemmelig reise.

 

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Lauren K. Denton

kr 179

Elizabeth Enfield

kr 179

Anthony Doerr

kr 229

Fiona Davis

kr 179

Liane Moriarty

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter