Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Asken og æren

Asken og æren

av Elizabeth George

TIDEN ER IKKE PÅ GABRIELLAS SIDE. En uhyggelig brann avdekker dødelige hemmeligheter, og politiets beste etterforskere kjemper mot politisk press for å finne sannheten. Bevisene peker på enkelte i høyeste maktposisjoner, og Lynley og Havers må grave dypt for å avsløre sannheten før flere liv går tapt.

kr 179

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Opplev en saftig og uhyggelig krimroman av den klassiske britiske krimdronningen Elizabeth George, hvor etterforskerne Thomas Lynley og Barbara Havers blir trukket inn i en intrikat mordetterforskning med politiske intriger og hemmeligheter i det idylliske Kent. Kritikerroste aviser som The Times og The New Yorker anbefaler alle å ikke gå glipp av denne spennende og utsøkt uhyggelige serien!

Mer om Asken og æren

«DRONNINGEN AV BRITISK KRIMTRADISJON. I romanen «Asken og æren» opplever melkemannen en forferdelig brann i Celandine Cottage i Kent. Dessverre blir han vitne til et nedbrent lik i ruinene, men det er ikke leieboeren som blir funnet død, det er en kjent cricketspiller. Leieboeren, Gabriella, er sporløst forsvunnet. Når det blir klart at brannen ble påsatt, blir Scotland Yards etterforskere Thomas Linley og Barbara Havers satt på saken, som er politisk sensitiv. Denne boken er den syvende romanen i serien om Lynley og Havers. Kritikerne roser forfatterskapet: «Et utrolig forfatterskap» – The Times. «En spennende krim med mye substans!» – Daily Mail. «Hvis du ikke har oppdaget Elizabeth George ennå, bør du straks lese Asken og æren!» – US Magazine. «En mester i klassisk britisk krim» – Entertainment Weekly. «Uhyggelig på en utsøkt måte» – New Yorker.»

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Delia Owens

kr 179

Anthony Doerr

kr 229

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth Enfield

kr 349

Liane Moriarty

kr 179

Elizabeth George

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter