Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Huset ved verdens ende

Huset ved verdens ende

av Lauren K. Denton

Grip tak i ditt hjerte: Huset ved verdens ende tar deg med på en emosjonell og hjertevarmende reise

kr 179

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Etter bestemorens død blir Sara tvunget til å renovere det gamle pensjonatet i Sweet Bay, Alabama, og oppdager at det å vende tilbake til det enkle livet på landet kan være både overraskende og berikende. Når eiendomsutviklere truer med å ta pensjonatet fra henne, blir Sara tvunget til å ta et valg mellom å kjempe for sitt hjem eller å vende tilbake til sitt vellykkede, men ensomme liv i New Orleans.

Mer om Huset ved verdens ende

«Huset ved verdens ende» er en engasjerende roman skrevet av forfatteren Lauren K. Denton. Historien følger hovedpersonen Sara Jenkins, som må forlate New Orleans for å gjøre opp bestemorens testamente. Underveis oppdager hun mye mer om Margaret Van Buren enn hun noensinne kjente til mens hun var i live.

Etter at bestemoren dør, reiser Sara tilbake til Margaret Van Burens forfalne pensjonat i Sweet Bay, Alabama. Hennes plan er å ta seg av arveoppgjøret så snart som mulig før hun kan returnere til sin blomstrende antikvitetshandel i New Orleans. Men i stedet finner Sara ut at bestemoren har etterlatt henne pensjonatet og pålagt henne å pusse det opp – en svært krevende oppgave, spesielt siden Mags’ fargerike samling av pensjonister fremdeles bor der. Sara starter dermed sitt største oppussingsprosjekt noensinne. I blant byggestøv, gamle minner og en sjarmerende entreprenør, oppdager hun at det å vende tilbake til det enkle livet på landet er lettere enn hun hadde forventet.

Når en opportunistisk eiendomsutvikler truer med å ta pensjonatet fra henne, blir Sara tvunget til å ta et valg – å bli i Sweet Bay og kjempe for huset og alle hun har blitt glad i, eller å returnere til sitt vellykkede, men ensomme liv i New Orleans.

«Huset ved verdens ende» utforsker temaer som familie, vennskap og følelsen av å høre til. Lauren K. Denton leverer en vellykket historie som tar leserne med på en følelsesladet og hjertevarmende reise.

Boken har en heftet innbinding og består av 402 sider. ISBN-nummeret er 9788279009061. «Huset ved verdens ende» er en bok som passer for de som liker å bli dratt inn i gripende og rørende fortellinger om familiebånd og vennskap.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Elizabeth Enfield

kr 179

Fiona Davis

kr 179

Andrew Sean Greer

kr 179

Liane Moriarty

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter