Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Savner Josef

Savner Josef

av Elizabeth George

Et dødelig mysterium avsløres i hjertet av en liten landsby: "Savner Josef" av Elizabeth George tar deg med på en intens jakt etter sannheten.

kr 179

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

«MORD OG INTRIGER I IDYLLISK VINTERLANDSKAP. Opplev Elizabeth Georges prisbelønte krimdronning i hennes beste form i denne spennende og intrikate mordmysteriet, hvor en tilsynelatende uskyldig prests død avslører mørke hemmeligheter og dype, farlige relasjoner.»

Mer om Savner Josef

Prisbelønt krimdronning, Elizabeth George, tar deg med på et spennende og dystert eventyr i hennes roman, «Savner Josef». Deborah og Simon St. James søker en fristed fra hverdagen og reiser til det vakre vinterlandskapet i Lancastershire i håp om å redde deres skrøpelige ekteskap. Dessverre møter de på en tragisk hendelse – presten av Wimslough er død, etter en utilsiktet forgiftning. Simon føler seg misfornøyd med resultatet av likundersøkelsen, og han er også bekymret for den nære forbindelsen mellom etterforskeren og kvinnen som serverte det dødelige måltidet. For å løse mysteriet, tilkaller Simon sin gamle venn inspektør Thomas Lynley. Sammen avdekker de mørke og komplekse relasjoner som eksisterer i denne lille landsbyen. Disse dystre båndene fører mennesker sammen i intens lidenskap, dyp sorg eller til og med med hensikt å drepe.

Med «Savner Josef» leverer Elizabeth George igjen en imponerende historie som har vunnet flere priser. Som en av verdens mest leste og elskede krimforfattere, fortsetter George å trollbinde leserne med hennes dyktige kjennskap til krimsjangeren. Denne romanen er den sjette boken i hennes populære serie om Lynley og Havers, og den skuffer ikke når det gjelder intensitet og spenning.

På grunn av hennes evne til å skape en saftig mordgåte, basert på grenseløst morsinstinkt og skummel beskyttende kjærlighet, har George også blitt anerkjent av kritikere. The New York Time Book Review beskriver romanen som «et saftig mordmysterium», mens The Sun, Baltimore hevder det er «kanskje Ms George beste puslespill til nå». Publishers Weekly legger til at plottet er intrikat, sammensatt og fingernemt, og at stemningen er vanvittig stemningsfull.

Med «Savner Josef» tar Elizabeth George deg med på et spennende og nervepirrende eventyr som du ikke vil kunne legge fra deg. Boken er en pocketutgave med ISBN 9788279005827 og inneholder 524 sider med intens krimspenning.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Sarah Blake

kr 199

Tor H. Håvardsen

kr 249

Elizabeth George

kr 179

Liane Moriarty

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter