Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Bare en ond handling

Bare en ond handling

av Elizabeth George

Forbannelsen i Toscanas åser: Krimheltens skjebnesvangre jakt på sannheten i "Italienske sko"

kr 349

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Datteren til en av Barbara Havers beste venner er forsvunnet og detektivene Lynley og Havers må følge sporene til Italia og avdekke en mørk konspirasjon som strekker seg inn i maktkorridorene – i den spennende og gripende krimromanen «Bare en ond handling» av verdenskjente Elizabeth George.

Mer om Bare en ond handling

I «Bare en ond handling» følger vi etterforskeren Sir Thomas Lynley når han reiser til Italia for å bistå det lokale politiet i etterforskningen av en forsvinningssak. Datteren til en nær venn av Barbara Havers har forsvunnet, og alle spor peker mot Italia. Etter en uheldig hendelse får Havers administrativ tjeneste av Scotland Yard, og Lynley tar derfor på seg oppgaven med å finne den savnede jenta.

Mens han graver dypere i saken, oppdager Lynley at det hele er mye mer komplekst enn han først antok. Forbindelsene strekker seg langt opp i maktkorridorene i Italia, og han må navigere gjennom intriger og hemmeligheter for å finne sannheten. Uten å avsløre for mye, blir Lynley konfrontert med vanskelige valg og dype konsekvenser underveis i etterforskningen.

«Bare en ond handling» er en spenningsfylt kriminalroman som tar leserne med på en reise gjennom Italias vakre landskap samtidig som den utforsker komplekse maktstrukturer og menneskelige relasjoner. Elizabeth George, en mesterskap i kriminallitteratur, skaper igjen en historie som fanger leserens oppmerksomhet og holder den fanget til det siste.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Tor H. Håvardsen

kr 349

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter