Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Oppdag magien med «Kjærlighet & grammatikk» av Mary Simses og «Alt lyset vi ikke ser» av Anthony Doerr!

Oppdag magien med «Kjærlighet & grammatikk» av Mary Simses og «Alt lyset vi ikke ser» av Anthony Doerr!

av Mary Simses & Anthony Doerr

Grip tak i hjertet ditt med Mary Simses' rørende roman "Kjærlighet & grammatikk".

kr 408

Kun 9 på lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Oppdag to uimotståelige bøker som tar deg med på en reise gjennom magi, kjærlighet og eventyr – «Kjærlighet & grammatikk» og «Alt lyset vi ikke ser»! Spar penger og sikre deg en uforglemmelig leseopplevelse i sommer – bestill nå før det er for sent!

Mer om Oppdag magien med «Kjærlighet & grammatikk» av Mary Simses og «Alt lyset vi ikke ser» av Anthony Doerr!

I Mary Simses’ gripende roman, «Kjærlighet & grammatikk», tas du med på en uimotståelig reise med hovedpersonen Grace Hammond. Hun er en av New Yorks mest dyktige korrekturlesere, men sliter med å rette opp sine egne feil.

Når Grace mister jobben og finner seg selv singel og uten et hjem, tar hun en modig beslutning om å vende tilbake til barndomshjemmet i Connecticut for å begynne på nytt. Dessverre er ikke alt så enkelt som hun hadde håpet hos foreldrene. En gammel familietragedie, som har hjemsøkt henne i årevis, kaster fortsatt sin skygge over henne.

Men plutselig dukker en tidligere flamme fra high school-tiden opp i byen. Peter Brooks, nå en anerkjent Hollywood-regissør, er i Connecticut for å lage en film. Og han er ikke den eneste som vender tilbake – Mitch, en sjarmerende fyr som jobber i den lokale sykkelbutikken, fanger også Graces oppmerksomhet.

I «Kjærlighet & grammatikk» blir du fanget i en fortryllende og romantisk fortelling om å utfordre konvensjonene og følge hjertet. Vil Grace våge å gi kjærligheten en sjanse og endelig finne den lykken hun så lenge har lengtet etter? Les videre for å oppleve denne fengslende historien om mot, lidenskap og kjærlighet som vil smelte hjertet ditt. Mary Simses tar deg med på et følelsesladet eventyr du ikke vil glemme.

Forfatter: Mary Simses
Innbinding: Heftet
ISBN: 9788279008705
Sider: 430

Bli med på en uforglemmelig reise gjennom mørket og lyset med den prisbelønte romanen «Alt lyset vi ikke ser» av Anthony Doerr.

Ta et dypt dykk inn i en verden preget av krig, tap og overlevelse. For handlingen utspiller seg under den mørkeste perioden i verdenshistorien – andre verdenskrig. Men midt i kaoset og ødeleggelsen finnes det alltid et strå av lys som bryter gjennom skyene.

I «Alt lyset vi ikke ser» følger vi to karakterer, Marie-Laure og Werner, hvis skjebner vever seg sammen på tvers av krigens frontlinjer.

Marie-Laure er en ung blind jente som bor i den okkuperte byen Paris. Hun er omgitt av et fargerikt univers av bøker og kunstverk, men da krigen truer hennes trygge tilværelse, blir hun tvunget til å flykte. Med seg har hun en dyrebart og mystisk gjenstand som kan forandre alt.

Werner, derimot, vokser opp i en gruvedriftsby i Tyskland. Han er et teknisk geni og blir rekruttert av nazistene for sine ferdigheter. Men når han begynner å forstå konsekvensene av hans handlinger og møter Marie-Laure på veien, begynner hans tro på verden å vakle.

Gjennom Doerrs rike og poetiske skrivestil, blir vi dypt involvert i karakterenes liv og opplevelser. Vi føler på deres frykt, håp og kjærlighet, og vi blir minnet om kraften som finnes i menneskelig forbindelse og empati, selv i de mørkeste tider.

«Alt lyset vi ikke ser» er ikke bare en krigsroman, men en beretning om menneskets evne til å finne lys og skjønnhet i det som virker håpløst. Det er en påminnelse om at selv i øyeblikk av dyp fortvilelse kan vi oppdage en uventet gnist av håp og forvandle våre liv.

Gjennom sin blendende historiefortelling og karakterutvikling, skaper Anthony Doerr et mesterverk som berører oss på det dypeste nivået. «Alt lyset vi ikke ser» er en bok som vil etterlate deg med et nytt perspektiv på krigens realiteter, kjærlighetens kraft og menneskets evne til å overvinne det umulige.

Forfatter: Anthony Doerr
Innbinding: Pocket
ISBN: 9788279007883
Sider: 640

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Delia Owens

kr 179

Tor H. Håvardsen

kr 249

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter