Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Bli fortryllet denne sommeren med «Der krepsene synger» + «Hemmelighetens sommer»

Bli fortryllet denne sommeren med «Der krepsene synger» + «Hemmelighetens sommer»

av Sarah Blake & Celia Owens

Et uoppdaget paradis: Kampen for overlevelse og kjærlighet i Barkley Cove

kr 378

Kun 9 på lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Opplev intens spenning i Delia Owens’ «Der krepsende synger» og la deg fengsle av hemmelighetene som avsløres i Sarah Blake’s «Hemmelighetens sommer». Få begge bøkene i sommerens bokpakke for kun Kr. 378,- Bestill nå og sikre deg sommerens mest engasjerende lesing!

Mer om Bli fortryllet denne sommeren med «Der krepsene synger» + «Hemmelighetens sommer»

I sommerens bokpakke finner du «Der krepsene synger» av Delia Owens som er en sjeldent god roman som vil berøre deg dypt. Historien foregår i Barkley Cove, en idyllisk kystby i North Carolina. Ryktene om «Marsklandsjenta» har lenge hjemsøkt byen, og når den kjekke Chase Andrews blir funnet død, blir mistanken rettet mot Kya Clark, jenta som bor alene i villmarken.

Men Kya er ikke slik lokalbefolkningen tror. Gjennom boken får vi følge hennes utrolige historie, hennes kamp for å overleve i naturen og hennes søken etter kjærlighet og tilhørighet. Owens skaper en sterk og levende atmosfære, der naturbeskrivelsene er like vakre som de er rørende. Boken tar deg med på en reise gjennom Kya’s liv, og avslører trassige hemmeligheter og en dypt rørende kjærlighetshistorie.

«Heftet» utgaven av «Der krepsene synger» inneholder 465 sider og er skrevet av Delia Owens. ISBN for denne utgaven er 9788234400117.

«HEMMELIGHETENS SOMMER» er en bok av Sarah Blake som vil ta pusten fra deg. Historien handler om Kitty og Ogden Milton, et tilsynelatende perfekt par med perfekte barn og rikdom å spe på. Men når en tragedie rammer familien, begynner deres fasade å falle fra hverandre.

I et forsøk på å gjenvinne den gamle Kitty, kjøper Ogden en øy til henne i Maine. Øya og huset på øya vil bli betydningsfulle for Milton-familien gjennom årene. Det er på denne øya at Kitty tar en avgjørelse som vil hjemsøke henne for resten av livet.

Etter mange år er Milton-familien ikke lenger i stand til å beholde øya. Når Kittys barnebarn Evie får høre at de må selge øya, og mannen hennes avslører farfar Ogdens fortid, innser hun at hun er nærmere sannheten om hva som egentlig skjedde for flere generasjoner siden.

«Heftet» utgaven av «HEMMELIGHETENS SOMMER» inneholder 624 sider og er skrevet av Sarah Blake. ISBN for denne utgaven er 9788279009443. Denne boken tar leserne med på en uforglemmelig reise gjennom tid og generasjoner, med en kjærlighetshistorie som varer livet ut.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Sarah Blake

kr 199

Tove Taalesen

kr 349

Elizabeth George

kr 179

Liane Moriarty

kr 179

Elizabeth George

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter