Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Hipsteren

Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Hipsteren

Hipsterlivet avslørt: Lær å mestre kulturen med stil og selvironi!

kr 139

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Ta for deg hipsterkulturen på en humoristisk og innsiktsfull måte med denne boken som gir deg alt du trenger for å bli den ultimate hipster-eksperten. Lær deg alt om livet som hipsteren og få verktøyene du trenger for å navigere gjennom denne kule subkulturen med stil og selvironi.

Mer om Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Hipsteren

Vår bokserie «Hipsteren» er skrevet spesielt for de som ønsker å forstå og håndtere hipsterkulturen på en humoristisk måte. Bøkene er utstyrt med store bokstaver, nøye utvalgte ord, og et lekent samspill mellom tekst og bilder. Gjennom bruk av gjentakelser og humor som pedagogiske verktøy, vil bøkene gi deg en perfekt guide til å mestre livet som hipster – fra kunnskap om hipsterkulturen til humoristiske verktøy som hjelper deg å navigere gjennom hipsteren sitt univers med stil og selvironi.

Disse bøkene er en genial gave til venner eller partnere som enten elsker hipsterlivet eller ler av det. De vil garantert le høyt, samtidig som de får ny innsikt og verktøyene de trenger for å forstå og håndtere livet som hipsteren på en humoristisk måte.

Ikke la hipsterlivet være en gåte! Grip tak i denne boken og bli den ultimate eksperten på hipsterkulturen som får andre til å lure på hvor du har fått all denne kule kunnskapen fra!

Merknad: Vi anbefaler sterkt at du ikke leser denne boken med ironiske effekter som en skjeggkam eller en vintage-kaffekopp i hånden. Dette kan føre til latterkramper og plutselige øyeblikk av hipster-oppvåkning, som kan tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Hipsteren”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Sarah Blake

kr 199

Tove Taalesen

kr 349

Liane Moriarty

kr 179

Tove Taalesen

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter