Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

For Elenas skyld

For Elenas skyld

av Elizabeth George

En dødelig universitetshemmelighet: En krimroman som tar pusten fra deg

kr 179

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

En prisvinnende krimroman fra Elizabeth George, hvor mordet på en student i Cambridge avslører mørke hemmeligheter og en verden av morderiske intensjoner bak den akademiske fasaden.

Mer om For Elenas skyld

Elizabeth George er en anerkjent krimforfatter som har vunnet flere priser for sitt arbeid. I hennes roman «For Elenas skyld» følger vi den karismatiske Elena Weaver, som forfører alle hun møter med sin sensuelle appell og uskyldige fremtoning. Men livet hennes tar en brå slutt da hun blir brutalt drept under en joggingtur. Universitetet ber om hjelp fra New Scotland Yard, og det er opp til kriminalinspektør Thomas Lynley og hans partner Barbara Havers å finne Elenas drapsmann.

Handlingen tar oss med inn i den akademiske verdenen ved Cambridge universitet, hvor et fasade av kunnskap og intelligens skjuler mørke og farlige hensikter. Sammen må Lynley og Havers grave dypt for å avdekke sannheten og bringe rettferdighet til Elena.

«For Elenas skyld» er den femte boken i serien om Lynley og Havers, og Elizabeth George har begeistret lesere over hele verden med sin evne til å skape spennende og intrikate krimhistorier. Med overbevisende karakterer og en engasjerende plott, tar George oss med på en uforutsigbar reise som får oss til å ville lese boken om og om igjen.

Denne pocketutgaven av «For Elenas skyld» har 481 sider og er ISBN 9788279005834. Elizabeth George har blitt rost av både kritikere og lesere for sin evne til å levere en uovertruffen krimroman, og denne boken er ikke noe unntak. Bestill ditt eksemplar i dag og bli oppslukt i denne fascinerende og dyptgripende historien.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Elizabeth Enfield

kr 179

Anthony Doerr

kr 229

Fiona Davis

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Liane Moriarty

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter