Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Boden

Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Boden

Skjulte hemmeligheter avslørt: Utforsk lattervekkende mysteriet bak boden

kr 139

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Utforsk hemmelighetene bak boden og avdekk en verden av humor! Denne boken er den ultimate gaveboken som vil få deg til å le og lære alt om de morsomme og unike sidene ved å ha en bod. Ta fatt på denne lystige reisen i dag og oppdag hva boden virkelig kan by på!

Mer om Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Boden

Oppdag hemmelighetene bak boden – Den ultimate humoristiske gaveboken!

Boden, også kjent som skjulet, er et sted som mange har noe å skjule i. Det er et skjulested, der det som befinner seg på utsiden ikke er inni boden i det hele tatt. Og denne boken vil garantert vekke lysten til å ha en bod, selv om du ikke hadde en fra før.

Vår bokserie er spesiallaget for voksne mennesker som ønsker å mestre livet på en unik måte. Med stor skrift, nøye utvalgte ord og en lekende samspill mellom tekst og bilder, samt bruk av gjentakelser og humor som pedagogiske virkemidler, vil disse bøkene få deg til å innse at du faktisk klarer deg utmerket i livet ditt.

Gi denne bokserien som en humoristisk gave til en venn eller partner som elsker å utforske hemmelighetene og komedien bak en bod. Den vil ikke bare gi dem en god latter, men også gi dem verktøyene de trenger for å håndtere livets utfordringer med en ekstra porsjon humor.

Ikke la boden forbli et mysterium! Ta tak i boken i dag og la den avdekke hemmelighetene som vil få deg til å tenke og le gjennom hele reisen. Skynd deg, for denne boken kan være nøkkelen til å forstå og omfavne dens lystige og skjulte verden!

Merknad: Vi anbefaler sterkt at du ikke leser denne boken offentlig i skjulet, da latteranfall og øyeblikk av oppriktighet kan forekomme og tiltrekke seg oppmerksomhet!

Språk: Bokmål

Innbinding: Innbundet

ISBN: 9788279008279

Sider: 52

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Humorserie/Gavebok Slik fungere det: Boden”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Tor H. Håvardsen

kr 349

Anthony Doerr

kr 229

Liane Moriarty

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth Enfield

kr 349

Liane Moriarty

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter