Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

I fiendens nærvær

I fiendens nærvær

av Elizabeth George

SKJEBNENS ULTIMATUM: REDD DIN KARRIERE, ELLER REDD DITT BARN

kr 179

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Ta en dykk inn i Elizabeth Georges spennende og gripende krimverden med «I fiendens nærvær». Når en kidnapping truer med å ødelegge karrierene og livene til to desperate foreldre, blir et team av dedikerte etterforskere tvunget til å konfrontere en dyster fortid, og dras inn i en farlig jakt på sannheten. En medrivende story fortalt av en mester i sjangeren.

Mer om I fiendens nærvær

«DRONNINGEN AV BRITISK KRIMTRADISJON»

Bli med på en spennende reise gjennom den britiske krimtradisjonen med «I fiendens nærvær» av Elizabeth George. I denne romanen følger vi Eva Bowen og Dennis Luxford, et uvanlig par med en hemmelighet. Eva er parlamentsmedlem i det engelske konservative partiet, mens Dennis er redaktør for en antikonservativ tabloidavis.

Ting kompliseres når deres 10 år gamle datter, Charlotte, blir kidnappet. Kravet fra kidnapperne er klart – Dennis må offentlig ta på seg farskapet for Charlotte, ellers vil det gå henne ille. Men om forholdet mellom Eva og Dennis blir avslørt, vil det få katastrofale konsekvenser for Evas karriere.

I stedet for å varsle politiet, bestemmer Eva og Dennis seg for å hyre Simon St. James og hans assistent, lady Helen, for å starte en hemmelig etterforskning. Men saken tar en uventet vending når Scotland Yards Thomas Lynley og Barbara Havers blir involvert etter et drap. Sammen må de løse mysteriet og redde Charlotte.

Elizabeth George er en mester i den britiske krimtradisjonen, og denne åttende romanen om Lynley og Havers skuffer ikke. Med sin sterke tankevekkende historie og medrivende sidevendinger vil du ikke kunne legge boken fra deg. «I fiendens nærvær» har blitt hyllet av kritikere over hele verden, og er en bok du absolutt ikke vil gå glipp av.

Bli med på et fengslende eventyr gjennom mysteriene i Storbritannia med «I fiendens nærvær» av Elizabeth George.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Lauren K. Denton

kr 179

Tove Taalesen

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth Enfield

kr 349

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter