Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Når to blir tre

Når to blir tre

Få en fantastisk start på babylivet

kr 450

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Oppnå et sterkt og tilfredsstillende parforhold mens du gir babyen den beste starten på livet! Lær hemmelighetene fra verdens ledende par- og familieforskere, John og Julie Gottman, og få praktiske løsninger for å redusere stress og opprettholde et sunt og tilfredsstillende forhold med «Når to blir tre». Bestill nå for å få fri frakt og sikre deg en lykkelig og balansert start på familielivet.

Mer om Når to blir tre

Velkommen til den ultimate guiden for å skape et sterkere parforhold og gi babyen den beste starten på livet! «Når to blir tre» er en forskningsbasert bok skrevet av John og Julie Gottman, verdens ledende par- og familieforskere.

Under graviditet og de første årene med en baby, opplever mange par utfordringer i forholdet. Forskning viser at 2 av 3 par opplever dramatiske nedganger i partilfredshet, lykke og vennskap når de får barn. Men det er håp! 1 av 3 par har lært hemmelighetene som gir babyen de beste vilkårene for vekst og utvikling, samtidig som de opprettholder et sunt og tilfredsstillende forhold.

I «Når to blir tre» får du konkrete eksempler og praktiske råd som hjelper deg og partneren din å løse problemene som ofte oppstår når en ny baby kommer inn i bildet. Boken gir dere skreddersydd hjelp til alt som kan påvirke babyen i magen og de første årene av livet, fra stress og søvnmangel til husarbeid, økonomi og emosjonell avstand.

Med enkle verktøy, øvelser, tester og klare svar, vil boken sørge for at dere tar de enkle grepene som gir babyen de beste vilkårene den første tiden. Den vil hjelpe dere å beholde og styrke parforholdet samtidig som dere gir babyen den beste starten på livet.

«Når to blir tre» er den perfekte gaven til alle som venter barn, enten det er barselgave, til babyshowers eller til alle som tenker på å få barn. Den er også en flott gave til erfarne foreldre og omsorgspersoner som ønsker å gi barnet den beste starten på livet.

Bestill i dag for fri frakt helt hjem til postkassa! ISBN: 9788279009306, innbundet, 321 sider.

Du liker kanskje også...

  • En omfattende guide for å hjelpe barn med å forstå og uttrykke følelser.
  • Inkluderer en emosjonsordliste og praktiske eksempler.
  • Tilbyr råd til foreldre for å støtte barnets følelsesmessige utvikling.
  • Nyttig ressurs for foreldre, lærere og omsorgspersoner.
Kjøp
Coverbilde av 'Hva er det jeg føler' av Dr. John Gottman og Professor Frode Thuen, en veileder i emosjonell intelligens for barn. Oppdag flere lærerike bøker fra Dr Gottman på gnister.net

Hva er det jeg føler?

kr 339

Relaterte produkter

Dr. Y. Hasegawa

(8 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 427.Nåværende pris er: kr 349.

Bente Træen

(4 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 450.Nåværende pris er: kr 349.

Dr. John Gottman

kr 399

Kirksæther/Abrahamsson

(3 omtaler)

kr 449

Malin Meekatt Birgersson

kr 399

Liane Moriarty

kr 179

Dr. John Gottman

kr 199

Meld deg på for friske litterære nyheter