Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Parisere – slik får du mest mulig ut av turen til Paris

Parisere – slik får du mest mulig ut av turen til Paris

av Vibeke Knoop Rachline & Per Spook

"Paris - Oppdag byen som ingen andre: En komplett guide til de mest romantiske, kulturelle og spennende opplevelsene i den franske hovedstaden"

kr 427

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Reise til Paris som en ekspert med denne praktiske og innsiktsfulle guiden som tar deg med til de beste stedene å besøke, spise og oppleve for et minneverdig eventyr i den romantiske byen.

Mer om Parisere – slik får du mest mulig ut av turen til Paris

Boken Parisere gir deg en omfattende guide til Paris, skrevet av to norske eksperter som er svært kjent med byen. Boken inneholder alt du trenger for å få mest mulig ut av tiden din i Paris og skape minner for livet.

I boken finner du de mest romantiske stedene, sjarmerende gater, broer, parker og bistroer. Du vil også få detaljerte forslag til sightseeing-ruter og gåturer gjennom ulike deler av byen. Boken dekker også de historiske stedene du ikke kan gå glipp av, samt spennende tradisjoner som pariserne følger.

Dersom du er interessert i kultur, vil du finne informasjon om bokhandlere, kirker, gallerier og butikker med tekstil, parfyme og andre franske varer. Boken har også tips til aktiviteter og steder som passer når du reiser med barn. For de som ønsker å shoppe, vil du finne anbefalinger til gode handlegater, stormagasiner og butikker med spesialiteter. Boken inkluderer også en guide til det unike loppemarkedet i Paris.

Når det kommer til mat og drikke, vil du finne anbefalinger til spennende og stemningsfulle restauranter og kafeer i ulike deler av byen. Boken dekker hele Paris og gir deg adresser, bydeler og metro-angivelser for enkel navigering.

I tillegg til praktisk informasjon, vil du også finne små historier og fakta som gir Paristuren din en ekstra dimensjon. Boken tar også for seg kjente nordmenn som har bodd i Paris. For de som er interessert i fotografering, vil du finne fototips og inspirasjon i form av Per Spooks unike bilder av byen.

Forfatterne av boken har bodd i Paris i mange år og har en omfattende kunnskap om byen. Vibeke Knoop Rachline er journalist for Dagbladet og Aftenposten, mens Per Spook er en prisbelønt moteskaper. Med deres erfaring og kunnskap, kan du være trygg på at denne boken vil hjelpe deg med å få en unik, spennende og minneverdig opplevelse i Paris.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Kathrine Lekang

kr 279

Meld deg på for friske litterære nyheter