Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Oscar og den rosa damen

Oscar og den rosa damen

av Eric Emmanuel Schmitt

Et hjerteskjærende vennskap som overvinner døden: Boken "Oscar og den rosa damen" tar deg med på en emosjonell reise gjennom livets dypeste spørsmål.

kr 279

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Opplev en hjerteskjærende reise gjennom den bekreftende romanen «Oscar og den rosa damen» av Éric-Emmanuel Schmitt. Boken tar deg med på en gripende tur gjennom livets utfordringer og gir et dypt innblikk i den vakre vennskapet mellom en syk gutt og en rosa dame.

Mer om Oscar og den rosa damen

Opplev en hjerteskjærende reise gjennom boken «Oscar og den rosa damen» av forfatteren Éric-Emmanuel Schmitt. Denne romanen tar deg med på en følelsesladet tur gjennom livets dypeste spørsmål og utfordringer.

Møt Oscar, en modig 10 år gammel gutt som kjemper mot en alvorlig sykdom. Fanget på et sykehus, står han overfor den brutale virkeligheten om at tiden hans er begrenset. Men i møte med håpløshet og frykt dukker det opp en lysstråle i form av den gåtefulle «rosa damen».

Den rosa damen, en frivillig på sykehuset, bestemmer seg for å støtte Oscar ved å skrive brev til Gud på hans vegne. Gjennom disse hjerteskjærende brevene åpner Oscar seg og deler sine innerste tanker, følelser og spørsmål om livet og døden. På en bemerkelsesverdig måte utforsker boken temaer som håp, tro og livets sanne mening. Den viser oss hvordan man kan finne glede og lyspunkt selv i de mest utfordrende øyeblikkene.

Ta del i den emosjonelle reisen til Oscar og den rosa damen, og oppdag et spesielt og nært vennskap som vokser og blomstrer midt i livets dystre skygger. Gjennom Oscars brev får du et gripende innblikk i hans indre verden mens han nærmer seg den uunngåelige slutten.

«Oscar og den rosa damen» er en berømt roman kjent for sin rørende og inderlige fortelling. Den har begeistret kritikere over hele verden med sin varme og følsomme skildring av livets skjørhet. Den minner oss om betydningen av å finne glede og mening i hverdagen, selv når vi står ansikt til ansikt med døden.

Ikke gå glipp av denne bemerkelsesverdige boken som vil røre ditt hjerte og etterlate et dypt inntrykk.

Bestill «Oscar og den rosa damen» i dag og bli inspirert av en historie som vil forandre ditt syn på livet og dets uendelige undringer.

Forfatter: Éric-Emmanuel Schmitt
Innbinding: Heftet
ISBN: 9788279006787
Sider: 95

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Sarah Blake

kr 199

Tove Taalesen

kr 349

Paula McLain

kr 369

Elizabeth George

kr 179

Anna Bågstam

kr 199

Catherine Steadman

kr 199

Meld deg på for friske litterære nyheter