Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Tankespinn

Tankespinn

Stemmen i hodet ditt, hvorfor den er viktig og hvordan du kan bruke den konstruktivt

kr 399

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Er du lei av at tankespinn tar overhånd? Ethan Kross, en prisbelønt forsker og psykolog med over 20 års erfaring innen håndtering av tankespinn, har utviklet en bok som vil hjelpe deg med å stanse tanker som kverner og spinner. Med enkle og effektive verktøy, forskningsbasert og dokumentert, vil boken gi deg ikke bare det å stanse tankespinnet, men også en uventet gevinst – økt fokus, produktivitet og velvære.

Mer om Tankespinn

Med Kross’ verktøy kan du åpne en ny verden av konstruktiv tenkning og lære å bruke tankekraften din på en mer produktiv måte. Les boken «Tankespinn» og det vil føles som å gå på en tur med en klok venn som viser deg hvordan det gjøres. Selv med begrenset tid til rådighet, vil noen få timer investert i denne boken gi deg stor avkastning i dine daglige rutiner.

Selv ved å bruke ett av de mange verktøyene i boken, vil du se raskt resultat. Hvis du tar i bruk flere av dem, vil du se enda større utbytte. Ikke overraskende har denne boken blitt omtalt i store medier som BBC, CNN og The Washington Post som en av årets beste nye bøker.

Hvis du vil endre måten du bruker tankekraften på og oppleve uventede gevinster som mer fokus, ro og produktivitet, så er denne boken et must-read for deg!

«Denne boken kommer til å endre noen av de viktigste samtalene i livet ditt – de du har med deg selv.» Adam Grant, forfatteren av bestselgeren Gi og ta

«Banebrytende» Susan Cain

«Et mesterverk» Angela Duckworth

Tanker som spinner og kverner kan være enormt kraftfull, mer enn vi aner. Men som oftest lar vi den gjenta det samme om og om igjen, det som leder oss ned i en avgrunn med drøvtygging og negative spiraler, som til slutt påvirker selvbildet vårt. Er du villig til å prøve verktøy som har dokumentert effekt og prøve hva som skjer hvis du får stanset tankespinnet?

Tankespinn kan være så kraftig at den kan senke humøret vårt, stikke kjepper i hjulene for oss og til slutt hvordan dette muligens kan påvirke velværen vår.

Tanker som kverner kan av og til bli så kraftige at de kan få oss til å snuble skikkelig. Hvordan kan vi ta tilbake kontrollen? Dette spørsmålet stilte den prisbelønte psykologen Ethan Kross da han for tjue år siden begynte å studere samtalene vi har med oss selv.

I TANKESPINN fletter Kross banebrytende vitenskap med virkelige casestudier for å forklare hvordan disse indre samtalene former vårt arbeid og relasjonene vi har med omverdenen. Han gir deg verktøyene du trenger for å stanse spinnet, stemme, slik at du kan bli lykkeligere, sunnere og mer produktiv.

TANKESPINN viser hvordan samtalene vi har med oss selv former våre liv, og vil gi deg makt til å endre dem, slik at de blir konstruktive.

TANKESPINN er skrevet til deg som ønsker å utnytte dine indre samtaler konstruktivt, til ditt eget beste.  Slik blir du en bedre samtalepartner med deg selv. Det vil hjelpe deg med å bli lykkeligere, sunnere og mer produktiv. Her får du konkrete råd, verktøy, tips og øvelser som gjør deg mer bevisst på hva som er viktig og grunnleggende for å utnytte stemmen konstruktivt.

 

Forfatter Ethan Kross
Innbinding Innbundet
ISBN 9788234401053
Sider 272

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Bente Træen

(4 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 450.Nåværende pris er: kr 349.

Kirksæther/Abrahamsson

(3 omtaler)

kr 449

Naoki Higashida

(3 omtaler)

kr 379

Malin Meekatt Birgersson

kr 399

Malin Birgersson

kr 299

Meld deg på for friske litterære nyheter