Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Ps fra Paris (E-bok)

Ps fra Paris (E-bok)

av Marc Levy

En uventet kjærlighet i Paris: "Ps fra Paris" tar deg med på en hjerteknusende reise gjennom kjærlighetens mange ansikter

kr 169

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Komiker Mia flykter til Paris fra et overfladisk liv og forelsker seg i en forfatter, men begge prøver å opprettholde vennskapet til tross for skjebnens planer om noe mer. Er det ekte kjærlighet som venter i kulissene? Denne sjarmerende og varme historien fra den bestselgende forfatteren Marc Levy vil garantert bringe glede til leserne.

Mer om Ps fra Paris (E-bok)

“Ps fra Paris” er en hjertevarm roman av bestselgende forfatter Marc Levy. Den følger Mia, en skuespillerinne som søker etter en pause fra sitt overfladiske liv og en skjørtejagende skuespillerektemann. Hun gjemmer seg i Paris, hvor hun tar jobb som servitrise på bestevenninnens restaurant.

I Paris møter Mia Paul, en ambisiøs amerikansk forfatter som håper på å gjenskape suksessen sin. Etter en date som ble arrangert av deres beste venner, begynner de to å utvikle et komplisert forhold. Til tross for motstanden prøver de å forblinane “bare venner” og motstår trangen til å gi etter for ekte kjærlighet. Men skjebnen har andre planer for dem, og de blir tvunget til å ta et valg som kan endre livene deres for alltid.

Med sin typiske sjarm og varme tar Marc Levy leserne med på en reise gjennom Paris, og utforsker temaene kjærlighet, vennskap og skjebne. “Ps fra Paris” er en rørende, morsom og overraskende roman som vil gi leserne ren glede på hver eneste side.

Marc Levy er en anerkjent forfatter som har solgt over 40 millioner bøker på verdensbasis og oversatt til 49 språk. Med 18 bestselgende romaner under beltet, fortsetter han å begeistre leserne med sin unike fortellerstil. “Ps fra Paris” er en av hans mest elskede romaner, med 328 sider med ren glede.

Få tak i ditt eksemplar av “Ps fra Paris” i E-bok fromat, med ISBN 9788279009733. Denne boken vil ta deg med på en følelsesladet reise gjennom kjærlighetens irrganger og minne deg om kraften i ekte tilknytning.

Oppdag den ekte kjærlighetens magi i kulissene i “Ps fra Paris” av Marc Levy.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Sarah Blake

kr 199

Delia Owens

kr 179

Andrew Sean Greer

kr 179

Elizabeth George

kr 349

Chris Bohjalian

kr 169

Tor H. Håvardsen

kr 129

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter