Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Hold hjernen din ung med tommeløvelser

Tilbud!

Hold hjernen din ung med tommeløvelser

(8 omtaler)

Manges største frykt er at hjernen skal slutte å funke

Opprinnelig pris var: kr 427.Nåværende pris er: kr 349.

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

En enkel og praktisk vitenskapsbasert metode for å holde hjernen din ung og frisk. Daglige øvelser som tar ett minutt om dagen og elleve veier til å holde hjernen sunn.

Metoden er basert på Dr Hasegawas forskning.

Mer om Hold hjernen din ung med tommeløvelser

Slik holder du hjernen din frisk og skarp! I denne forskningsbaserte boken får du enkle grep og øvelser som bare tar ett minutt om dagen.

Metoden er utviklet av en av Japans ledende medisinske spesialister og forskere på feltet. Dr Y. Hasegawa har forsket på forebygging av kognitiv nedsettelse og demens.

Hans metode er også anerkjent for bruk i rehabilitering etter hjerneskade. Han driver en stor og anerkjent praksis i Japan med opptil 1000 pasienter hver måned. Hemmeligheten ligger i forbindelsene mellom hender og hjernen, og hvordan utnytte dem for å stimulere hjernen til bedre hukommelse og mental skarphet. Denne boken er en stor bestselger i Japan, og er oversatt til mange språk. – Utviklingen av hendene og hjernen henger sammen.

Hver gang vi bruker hendene, aktiverer vi hjernen og bruker en stadig større del av den. Det kan forebygge demens, bedre hukommelsen og øve opp konsentrasjonsevnen. Det er enkle, overkommelige øvelser. Forskningen til Hasegawa viser at bokens øvelser gir tydelige gevinster. Her får du også vite de 11 tingene du må holde deg unna for å beholde en frisk og skarp hjerne. Nøyaktig hvordan skal vi bruke fingrene for å oppnå denne effekten? I denne boken får du klare svar og enkle grep du skal gjøre.

Hvordan er øvelsene?

Det er ikke tilfeldige bevegelser av én finger som gir resultatene.

Du lærer 9 grunnleggende fingerøvelser for å stimulere spesifikke områder i hjernen (motorisk og sensorisk korteks). Boken forklarer sammenhengen mellom fingerbevegelsene og koblingen til spesifikke områder i hjernen.

Det er blant annet separate øvelser for høyre og venstre hånd. Det er lukke, åpne og gripe-øvelser og mye mer. Det finnes øvelser som innebærer å berøre og å tappe fingertupper mot hverandre i ulike, uvante variasjoner. Det er øvelser som går på strekk og bøying av fingre. Du lærer hvordan du løser opp spenninger i fingre og håndflate.

Du lærer også massasje- og trykk-punkene som teller. Du får vite akkurat hvilke punkter i hånden, fingre og tommel som skal masseres.

Sunne vaner for aktive hender i hverdagen – i tillegg til øvelsene

Du får svarene på hvordan du kan bruke fingre og tommelen mer aktivt i hverdagen. Du lærer om forskjeller på håndtak i hverdagslivet rundt deg og hvordan dette påvirker deg: Hvordan du kan gripe an verktøy og aktivere hendene på nye måter, i en hverdag hvor mange av oss sitter mye stille.

Du får konkrete strategier og tips til å holde hodet og hjernen aktiv. Du får vite hvilke områder i hjemmet der du bor som du skal være spesielt oppmerksom på. Lær de tidlige tegnene på at du har begynt å glemme, så du kan gjøre noe med det.

Boken er full av tips til hvordan du aktivt kan sanse med fingrene og oppdage hendenes sterke påvirkningskraft på energi, årvåkenhet og interesse for omverden.

Du får også vite den anerkjente nevrologens veier til å holde hjernen ung og stimulert.

«Håndposisjonene er enkle og oppmuntrer til hånd- og fingerbehendighet. Jeg vet bare hva de kan gjøre etter å ha brukt dem i lang tid. Det er alltid nyttig å ta i bruk sunne vaner. Og boka kan gi oss gode forslag.» – Anna G.

Les flere kundeomtaler under:

Forfatter Dr. Y. Hasegawa
Innbinding Innbundet
ISBN 9788279008910
Sider 202

8 omtaler for Hold hjernen din ung med tommeløvelser

 1. Inger Larsen

  Jeg er 67 år og har alltid vært bekymret for hukommelsen min. Men etter å ha lest Dr. Hasegawas bok og praktisert tommeløvelsene daglig, føler jeg meg mer årvåken og fokusert. Boken er lett å forstå, og øvelsene er enkle å følge. Jeg anbefaler denne boken til alle mine jevnaldrende 🌸.

 2. Kjell Pedersen

  Jeg har brukt Kryssord og Sudoku for å holde hjernen aktiv, men denne boken har virkelig imponert meg. Øvelsene er enkle og tar bare ett minutt om dagen. Jeg har merket en forbedring i konsentrasjon og hukommelse.

 3. Annagreta

  Håndposisjonene er enkle og oppmuntrer til hånd- og fingerbehendighet. Jeg vet bare hva de kan gjøre etter å ha brukt dem i lang tid. Det er alltid nyttig å ta i bruk sunne vaner. Og boka kan gi oss gode forslag.

 4. Renato

  Nå har jeg lært meg så mange aspekter om funksjonaliteten til hjernen vår som jeg absolutt ignorerte før. Jeg tror at med de foreslåtte øvelsene og med forslagene som er gitt, kan vi virkelig bidra til å bevare våre kognitive evner, og også til å forbedre dem.

 5. Jannicke H.

  Jeg gjør øvelsene tilnærmet hver dag!

 6. Beppe

  Denne boken er verdifull. Løsninger på alles problemer er noen ganger enkle og gjennomførbare. Noen ting gjør vi allerede, men på en ubevisst måte. Denne boken får deg til å fokusere på løsninger. Absolutt å lese.

 7. Hildegard U.

  En veldig god bok å anbefale til alle.

 8. Sofie

  Var litt uvant i begynnelsen men nå begynner jeg virkelig å føle at dette fungerer. Øvelsene er en soleklar anbefaling fra meg 😊.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også...

 • Inspirerende innsikt i japansk minimalisme.
 • Veiledning for å leve et enklere og lykkeligere liv.
 • Praktiske tips for å redusere materiell overflod.
 • Oppnå ekte lykke gjennom enkelhet og frihet.
Kjøp
Coverbilde av 'Farvel, ting' av Fumio Sasaki, en bok om minimalisme og lykke.

Farvel, ting

kr 279

Relaterte produkter

Silje Skaug Stokke

(3 omtaler)

kr 399

Bente Træen

(4 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 450.Nåværende pris er: kr 349.

Kirksæther/Abrahamsson

(3 omtaler)

kr 449

Tor H. Håvardsen

kr 349

Camilla Reimers

kr 449

Siri Selmer Sjøgren

kr 279

Meld deg på for friske litterære nyheter