Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Hva er det jeg føler?

Hva er det jeg føler?

Hjelp barna dine med å forstå og håndtere følelsene sine: En veileder fra to anerkjente professorer

kr 339

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

“Hva er det jeg føler?” er den ultimate guiden for å hjelpe barn med å forstå og håndtere følelser. Med en emosjonsordliste, praktiske råd og eksempler, vil det være en bok du går tilbake til igjen og igjen for å gi barnet ditt det beste fundamentet for følelsesmessig intelligens.

Mer om Hva er det jeg føler?

I “Hva er det jeg føler?” hjelper professorene John Gottman og Frode Thuen foreldre og andre som vil veilede og hjelpe barn med følelser. Omfattende forskning på familier viser at barn som lærer å håndtere vanskelige følelser tidlig, får det enklere senere i livet.

Mange foreldre er usikre på hva de skal gjøre når barn gir uttrykk for emosjoner som sorg, sinne eller redsel. Holdninger til følelser er ofte formet av egen barndom. Denne boken gir dem et verktøy til å gjenkjenne og forstå følelser, og vitenskapelig underbygde råd og strategier som viser hvordan man hjelper barn med å håndtere dem.

Barn kan ikke alltid de ordene de trenger for å forstå emosjoner som for eksempel sårhet, sjalusi, frykt eller bekymring. Boken hjelper også med emosjonsordliste der barn og voksne kan utdype sin forståelse av ulike følelser. Boken hjelper også med sammensatte følelser kan også være vanskelige å sette ord på. Når barnet får hjelp til dette, kommuniserer ulike deler av hjernen med hverandre, og det kan hjelpe barn med å roe seg ned. Når vi lærer barn å sette ord på følelser, gir vi dem verdifulle ferdigheter som de kan ha nytte av hele livet.

Det kan virke enkelt å sette ord på emosjoner, men det er ikke alltid så lett som man skulle tro. For det første må voksne være klar over hva et barn føler, så de kan hjelpe barnet med å finne ordene som best beskriver følelsene. Det kan være vanskelig. Barn kan i likhet med voksne ha sammensatte følelser. Når du skal prøve å finne ut hva barnet føler, er det lurt å ha god hjelp i denne bokens spørsmål, råd og tips.

“Hva er det jeg føler” er en nyttig veileder for foreldre, omsorgspersoner, lærere og andre som vil hjelpe barn.

Boken er systematisk oppbygd og veileder leseren steg for steg. Én seksjon handler om spedbarns- og småbarnsperioden, mens et nyskrevet kapittel av professor Frode Thuen gir råd om emosjonstrening av eldre barn og ungdommer.

Forfatter: Dr. John Gottman
Innbinding: Innbundet
ISBN: 9788279008835
Sider: 190

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Silje Skaug Stokke

(3 omtaler)

kr 399

Bente Træen

(4 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 450.Nåværende pris er: kr 349.

Dr. John Gottman

kr 450

Malin Meekatt Birgersson

kr 399

Malin Birgersson

kr 299

Liane Moriarty

kr 179

Kirksæther/Abrahamsson

kr 99

Meld deg på for friske litterære nyheter