Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold

Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold

Syv nøkler fra verdens fremste samlivsforsker

kr 450

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

«Oppdag hemmelighetene bak et godt parforhold med verdens ledende parforskere og deres dokumenterte verktøy for å styrke relasjonen på bare sju dager. Uansett hvor dere er i forholdet, kan denne boken hjelpe alle par med å skape et bedre og mer kjærlighetsfullt forhold.»

Mer om Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold

Et godt parforhold er noe alle ønsker seg, men hva skal til for å oppnå det? Professor John Gottman hevder at han har svarene, basert på over 50 års forskning og vitenskapelige bevis. I hans bok «Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold» kan du lære en praktisk og effektiv metode for å bygge varig kjærlighet.

«Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold» passer for alle typer par, enten dere er nyforelsket, samboere eller gifte. Det spiller heller ingen rolle hvilken alder, kultur eller kjønn dere har, prinsippene som presenteres er universelle. Ved å lære og implementere disse prinsippene vil dere ha større mulighet til å bygge et lykkelig og langvarig forhold.

Boken gir enkle, effektive og praktiske tips for å få kjærligheten til å blomstre. Ingen andre bøker om parforhold kan måle seg med denne guiden. John Gottman skriver på en enkel, forståelig og inspirerende måte. Han gir leserne praktiske råd som kan hjelpe alle som er interessert i å styrke sitt forhold.

Ved å investere noen timer i «Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold» kan dere oppnå en betydelig positiv forskjell i forholdet. Dette er ikke bare en bok for deg selv og partneren din, men også en flott gave til alle par som ønsker å forbedre sitt forhold og familie.

Boken er basert på dokumentert og velprøvd forskning gjennom 50 år. Prinsippene som presenteres er grundig dokumentert og Dr. John Gottman, forfatteren av boken, er en verdenskjent forsker som blir omtalt som samlivsforskningens far.

«En sann glede å lese Gottmans bok – en inspirasjonskilde til et kjærlighetsfullt og harmonisk parforhold.» – Svenske Dagbladet

«Skrevet med de beste kvalifikasjoner: En vitenskapsmanns ånd og en romantikers sjel.» – Newsweek

«Avdekker overraskende fakta. Virkelig opplysende!» – Amazon

Denne boken er den perfekte gaven til alle par som ønsker å forbedre sitt forhold!

Du liker kanskje også...

  • Gir innsikt i kvinnelige og mannlige behov i kjærlighetsforhold.
  • Bygger på 45 års forskning fra John Gottmans Kjærlighetslab.
  • Tilbyr praktiske råd for å styrke forhold og forbedre kommunikasjon.
  • Ideell for alle som ønsker å forstå sine partnere bedre.
Kjøp
Coverbilde av 'Det kvinner vil ha, det menn vil ha' av Dr. John Gottman, en guide til bedre forståelse og harmoni i parforhold.

Det kvinner vil ha, det menn vil ha

kr 399

Relaterte produkter

Dr. John Gottman

(3 omtaler)

kr 599

Bente Træen

(4 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 450.Nåværende pris er: kr 349.

Dr. John Gottman

kr 399

Dr. John Gottman

kr 339

Dr. John Gottman

kr 450

Malin Meekatt Birgersson

kr 399

Meld deg på for friske litterære nyheter