Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Åtte dater som forandrer alt

Åtte dater som forandrer alt

(3 omtaler)

Bygg en sterkere tiltrekningskraft og dypere forbindelse

kr 450

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Opplev mer glede og nærhet i forholdet ditt med «Åtte dater som forandrer alt», en enkel og effektiv 2-måneders plan fra verdens ledende parforskere, John og Julie Gottman. Boken gir deg konkrete verktøy og spennende ideer for 8 uforglemmelige dater, som vil forvandle det grå livet til en tid full av glede, moro og intimitet.

Mer om Åtte dater som forandrer alt

«Åtte dater som forandrer alt» hjelper deg med å forstå hvordan romantisk tiltrekning oppstår, tenne og bevare gnisten, og hva du skal gjøre på en date for å skape tiltrekning og riktig dose spenning. Den gir deg også innsikt i samtalenes betydning for enhver kjærlighetshistorie, og lærer deg det du trenger å vite for å føle en dypere tiltrekningskraft og nærhet sammen når dere snakker.

I tillegg utforsker «Åtte dater som forandrer alt» de viktige samtalene som alle par trenger å ha, og gir deg verktøy til å legge til rette for åtte dater med sted, forberedelser, aktiviteter, servering og mer. Den lærer deg også å verdsette hverandre og hjelper deg med å få samtalene til å fungere ved å gi åpne spørsmål, øvelser, verktøy for å ordlegge deg, samt råd og tips for paret som knytter dere sammen.

Boken guider deg gjennom de åtte datene, der dere kan utforske hverandre for å komme nærmere. Disse temaene inkluderer tillit og forpliktelse, konflikthåndtering, nærhet og intimitet, jobb og penger, familie, moro og eventyr, vekst og åndelighet, samt drømmer og kjærligheten livet ut.

«Åtte dater som forandrer alt» er full av fakta og spennende forskning om parforhold, og uansett om du har lest noe av Dr. John Gottman før eller ikke, så er dette en must-have bok for par. Forfatterne er fantastiske formidlere, og med denne boken får dere mer inspirasjon og kunnskap til å satse på hverandre og forholdet deres.

3 omtaler for Åtte dater som forandrer alt

 1. Amalie J

  Fantastisk bok! Den er ikke bare informativ, men også veldig praktisk. De åtte datene hjalp oss å fokusere på de viktige aspektene i forholdet vårt og samtidig ha det gøy. Anbefales for alle par, uansett hvor lenge dere har vært sammen.

 2. Marte Hansen

  Etter å ha lest ‘Åtte dater som forandrer alt’, føler jeg og min partner oss mer sammenkoblet enn noensinne. Bokens praktiske råd og engasjerende øvelser har gitt vårt forhold en ny dimensjon av nærhet og forståelse. Anbefales sterkt for par som ønsker å fornye lidenskapen!

 3. Erik

  Som et par som har vært gift i over 15 år, ga denne boken oss nye perspektiver og friske ideer for å holde gnisten levende. John Gottmans innsikt i parforhold er gull verdt. Hver date var en unik opplevelse som styrket forholdet vårt

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også...

 • Lær effektive kommunikasjonsstrategier for å forbedre relasjoner med partner, barn, venner og kolleger.
 • Tilbyr råden, tips og vitenskapelig støttede innsikt for å styrke og berike forhold.
 • Oppdag hvordan du kan oppnå dypere tilfredsstillelse i personlige forhold.
Kjøp
Coverbilde av 'Snu deg til meg!' av Dr. John Gottman, veiledning for å forbedre personlige relasjoner.

Snu deg til meg!

kr 599

Relaterte produkter

Dr. Christina Berndt

(2 omtaler)

kr 450

Synnøve Skåksrud

kr 449

Bente Træen

(4 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 450.Nåværende pris er: kr 349.

Dr. John Gottman

kr 399

Anniken Englund Jørgsen

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter