Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Sensitiv og sterk!

Sensitiv og sterk!

av Kirksæther/Abrahamsson

(3 omtaler)

Oppdag Styrken i Din Sensitivitet

kr 449

På lager (kan restbestilles)

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

🌟 Er du klar til å forvandle det du alltid har sett på som en svakhet til din største styrke? 🌟

«Lev et liv i harmoni som høysensitiv – aksepter, takle og elsk din sensitivitet med hjelp fra denne boken. Opplev en enklere, bedre og lykkeligere hverdag med praktiske øvelser og innsikt fra forfatterduoen Kirksæther/Abrahamsson.»

Mer om Sensitiv og sterk!

Hvem er denne boken for?

«Sensitiv og Sterk!» er ikke bare en bok, det er en livsstilsforvandler. Er du en del av de ca. 20% av befolkningen som identifiserer seg som høysensitiv? Kanskje du er utmattet av samfunnets konstante press om å være ‘best på alt’? Eller jobber du med barn som viser tegn på sensitivitet? Hvis svaret er ja, har du nettopp funnet din guide til et mer forstående, meningsfylt, og harmonisk liv.


Hva kan du forvente?

I en verden hvor alt føles som et «evig-spinnende-hamsterhjul», bringer denne boken klarhet. Den dykker dypt inn i tematikken rundt livsstil, følelser, reaksjoner, og adferd i sammenheng med sensitivitet. Forfatterne gir deg:

 • 🔍 Klarhet: Forstå sensitivitetens rolle i livet ditt.
 • 🛠 Verktøy: Håndfaste metoder og teknikker for å håndtere dagliglivets utfordringer.
 • 📝 Oppskrifter: Enkle, men effektive, planer for hvordan sensitivitet kan bli din styrke, ikke en byrde.

Bryt Ned Muren, Bygg Opp Deg Selv

Vi har alle bygget opp en slags mur – en barriere laget av våre egne frykter og begrensninger, som vi tror beskytter oss. I virkeligheten, begrenser den oss fra å leve et helt og fylt liv. «Sensitiv og Sterk!» hjelper deg med å demontere denne muren, bit for bit, og leder deg til et liv hvor sensitiviteten din blir en verdifull ressurs.


Leve et Liv i Farger 🌈

Gi slipp på rollen som kriger i en verden som ikke passer for sensitiviteten din! Si farvel til en livsstil preget av overstimulering og stress. Med «Sensitiv og Sterk!» kan du nå gå fra et liv i svart-hvitt til et fargerikt panorama av muligheter hvor sensitiviteten din ikke bare får en mening, men også blir din superkraft.


Hvorfor vente?

Gå fra overveldet til overveldende sterk, fra begrenset til fri. Klikk på kjøp knappen og ta det første skrittet mot et mer harmonisk og autentisk liv med «Sensitiv og Sterk!»

🌟 Fordi sensitivitet ikke er en svakhet, det er din unike styrke. Oppdag det nå! 🌟

3 omtaler for Sensitiv og sterk!

 1. Erik

  I en verden som ofte føles overveldende, gir denne boken deg håndfaste metoder for å finne ro og styrke. Jeg føler meg allerede mer i balanse og i stand til å ta på meg utfordringer uten å føle meg utmattet. Et must-read for alle høysensitive personer der ute!

 2. Maja Kristensen

  Jeg kjøpte denne boken primært for å forstå min høysensitive datter bedre, men fant ut at den også har enormt mye å tilby for foreldre generelt. Forståelsen og innsikten boken gir, har hjulpet hele familien vår til å navigere utfordringer mye mer effektivt. En absolutt øyeåpner

 3. Marcus

  Jeg har alltid følt meg litt utenfor og misforstått. ‘Sensitiv og Sterk!’ ga meg et nytt perspektiv på hvem jeg er og hva jeg kan oppnå. Jeg har lært å omfavne min sensitivitet som en styrke, ikke en svakhet. Hvis du noen gang har følt det samme, er dette boken du har ventet på.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Dr. John Gottman

kr 339

Katarina Steding Ehrenborg

(3 omtaler)

kr 399

Naoki Higashida

(3 omtaler)

kr 379

Malin Meekatt Birgersson

kr 399

Mia Törnblom

(2 omtaler)

kr 298

Liane Moriarty

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter