Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Nå stikker jeg!

Nå stikker jeg!

av Hans-Peter Kerkeling

En reise mot forløsning: Overvinne tvil og finne tro på Camino de Santiago

kr 429

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

«Nå stikker jeg!» er en inspirerende bestselger som tar deg med på en uforglemmelig reise langs pilegrimsveien El Camino, og som har berørt og begeistret millioner av lesere verden over.

Mer om Nå stikker jeg!

«This book is a publishing phenomenon.» The New York Times
Hans-Peter Kerkeling er en av Europas mest kjente komikere og TV-personligheter. Da han ble akutt syk på scenen, bestemte han seg for å legge ut på en livsendrende vandring til fots. For en mann som kalte seg verdens største sofagris, var det det helt utenkelig å gå 600 kilometer, frem til dette avgjørende øyeblikket.

Det er en tåkete morgen da Hape Kerkeling, Tysklands mest allsidige entertainer og selverklærte sofagris, endelig erobrer sitt svakere jeg og legger ut på sitt livs vandring i Saint-Jean-Pied-de-Port. Seks uker ligger foran ham, alene med seg selv og den elleve kilo tunge ryggsekken: over Pyreneenes snødekte topper, gjennom Baskerland, Navarra og Rioja til Galicia til St. Jakobs grav, et reisemål for troende fra over hele verden i over 1000 år.
Med sjarm, vidd og øye for det spesielle, utforsker Kerkeling i «Nå stikker jeg!» de fremmede regionene, og blir kjent med lokalbefolkningen så vel som moderne pilegrimer og deres ritualer. Han opplever ensomhet og stillhet, utmattelse og tvil, men også hjelpsomhet, vennskap og en svært personlig nærhet til Gud.
«Nå stikker jeg!» er en kultbok og et bestselgerfenomen. Tittelen ble et slagord. Den har nådd over 5 millioner entusiastiske lesere og var nummer 1 på SPIEGEL bestselgerliste for sakprosa i 100 uker. Fascinasjonen ved boken forblir ubrutt til den dag i dag.
Kerkeling bringer en ny boom til Camino de Santiago og rekordtall for turisme i Nord-Spania.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Dr. John Gottman

kr 339

Malin Meekatt Birgersson

kr 399

Malin Birgersson

kr 299

Meld deg på for friske litterære nyheter