Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Mamma har du bæsjet ferdig snart?

Mamma har du bæsjet ferdig snart?

Historiene som får deg til å føle deg mindre alene som mamma

kr 329

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Denne boken følger opp suksessen til «La Mamma Bæsje i Fred» og tar leserne med på en reise gjennom enda mer hysteriske oppturer og følsomme nedturer. Forfatteren Malin Birgersson tar med sin karakteristiske humor og varme på en energisk og engasjerende måte, og hjelper alle mammaer med å se humoren i kaoset og finne glede i hverdagen som foreldre. Med inspirerende historier, praktiske tips og ærlige betraktninger, blir denne boken en uunnværlig kompanjong for alle mammaer som ønsker å le og lære når de balanserer morrollen mellom bæsj, leggetid og søvnmangel.

Mer om Mamma har du bæsjet ferdig snart?

Hun er tilbake! Malin har tørket grøt og snørr av fingrene og skrevet en hysterisk morsom oppfølger til bestselgeren «La mamma bæsje i fred». Hennes ord får tårene til å trille av gjenkjennelse og hele deg til å riste av latter.

Nå deler Malin den neste perioden av barnas liv – latterkrampene, trassanfallene og den konstante jakten på hvilepuls og egentid. Vi blir med henne gjennom oppturer og nedturer og opplever de vare, livsendrende øyeblikkene en mamma aldri glemmer.

«Mamma har du bæsjet ferdig snart?» er en befriende leseropplevelse og den perfekte gaven til alle mammaer – både de som tenker på å få barn, de nybakte og de erfarne foreldrene.

Når du leser denne boken, vil du oppleve etterlengtet trøst og føle at du ikke er alene når ting går litt i mot for mamma.

ADVARSEL:
DU KOMMER TIL Å LE SÅ HØYT AT DU VEKKER MINSTEN NOK EN GANG

Du liker kanskje også...

Les mer
Coverbilde av La mamma bæsje i fred e-bok av Malin Meekatt Birgersson, en ærlig og humoristisk bok om morsrollen.

La mamma bæsje i fred!

kr 399

Relaterte produkter

Silje Skaug Stokke

(3 omtaler)

kr 399

Manfred Spitzer

kr 349

Liane Moriarty

kr 179

Kirksæther/Abrahamsson

kr 99

Meld deg på for friske litterære nyheter