Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

I desember

I desember

Vi må skape minner sammen. Slik gjør vi det i desember!

kr 449

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Elsker du julen og drømmer du om å skape magiske juleminner for deg og dine kjære, år etter år? Men opplever du at hvert år blir altfor travelt til at drømmene egentlig går i oppfyllelse, og ender opp med å håpe på bedre lykke neste gang?

Mer om I desember

I DESEMBER er din guide til en magisk juletid. Denne kalenderen og inspirasjonsboken er skapt for alle som har mye å gjøre, men som ønsker å nyte og skape varige juleminner. Her finner du enkle, håndterbare tips for å bringe juledufter fra kjøkkenet, levende lys, personlige julekort, og koselige aktiviteter for hele familien.

Julen er en travel tid med mørketid, skoleavslutninger, og tidsfrister på jobben. I DESEMBER hjelper deg med å finne svarveiene som gjør julen enklere, mer håndterlig og rimeligere. Kalenderen hjelper deg med å fylle alle dagene i desember frem til Nyttårsaften med de små detaljene som gir magisk effekt.

Boken inneholder blant annet:

  • Oppskrifter som fyller hjemmet med duften av jul
  • Ideer til hyggelige aktiviteter som store og små kan nyte sammen
  • Tips for å lage personlige julegaver, julekort med kjærlige hilsener (som du faktisk får sendt ut i tide) og unike dekorasjoner
  • Slik skaper du minneverdige øyeblikk rundt middagsbordet med venner og familie
  • Nydelige, inspirerende interiørbilder
  • Mange flere temaer og tips

Forfatterne Camilla Reimers, Cecilie Refsum og Larisa Boos tar deg med gjennom desemberdagenes små og store gleder. Med deres ekspertise kan du senke skuldrene og nyte høytiden til det fulle.

La I DESEMBER være din guide til en fredelig og personlig jul. Oppdag hvordan du med små detaljer kan skape stor julestemning, få roen til å senke seg, og oppleve de varmeste stundene med de du er glad i.

 

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Kirksæther/Abrahamsson

(3 omtaler)

kr 449

Naoki Higashida

(3 omtaler)

kr 379

Dr. John Gottman

kr 450

Liane Moriarty

kr 179

Siri Selmer Sjøgren

kr 279

Dr. John Gottman

kr 239

Meld deg på for friske litterære nyheter