Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Selvfølelse nå!

Selvfølelse nå!

av Mia Törnblom

(2 omtaler)

Verktøyene du trenger for et sunt selvbilde

kr 298

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Usikkerhet kan stjele livets gnist. I «Selvfølelse nå!», leder Mia Törnblom deg gjennom reisen fra tvil til selvsikkerhet. Med over 300 000 solgte og kritikerroste tilbakemeldinger, er denne boken nøkkelen til å verdsette deg selv fullt ut. Oppdag rådene og verktøyene som forvandler usikkerhet til selvsikkerhet, og la deg bli inspirert av Mia’s unike tilnærming og egne livserfaringer.

Mer om Selvfølelse nå!

Selvfølelse  – verktøyene du trenger for et sunt selvbilde

Mia Törnblom, kjent som personlig coach, har dedikert sitt arbeid til å hjelpe mennesker finne og styrke et positivt selvbilde. I denne boken avdekker hun sitt suksessfulle treningsprogram designet for å bygge en sterk selvfølelse.Uten en sunn selvfølelse kan det føles som om våre prestasjoner mangler verdi. Uansett hva vi oppnår, kan det hende vi stadig kjenner på en usikkerhet eller frykt for å feile. Vi kan streve med å verdsette det vi har oppnådd, og søker stadig etter mer. Vi blir sårbare for både komplimenter og kritikk, og i verste fall kan vi miste livsgnisten.

Med en klar og forståelig tilnærming, viser Mia deg hvordan du kan forsterke din selvfølelse og bli mer bevisst på verdien av din egen personlighet. Boken inneholder rådene og verktøyene som er nødvendige for å bygge og vedlikeholde en varig og sunn selvfølelse. Totalt over 300 000 solgte!

Omtaler:

«Som coach er Mia Törnblom enestående i å vekke sovende selvfølelse. I sin bok deler hun rikelig fra sitt vellykkede verktøysett for selv-hjelp, og deler også sine egne, noen ganger hårreisende, erfaringer.»
-Annika Dopping

«Det aller første steget er å VIRKELIG ønske å endre din situasjon. Det neste steget er denne boken! I ‘Selvfølelse !’ illustrerer Mia klart og tydelig hva personlig utvikling virkelig betyr. Så langt fra svada og tomme ord som mulig!»
-Alice Bah Kuhnke

205 sider.
ISBN  9788279002512

2 omtaler for Selvfølelse nå!

  1. Ole

    ‘Selvfølelse nå!’ er en velskrevet, innsiktsfull og praktisk guide til å forbedre ens selvfølelse. Anbefales på det sterkeste for alle som søker varig selvaksept.

  2. Kari H

    Denne boken var akkurat det jeg trengte. Etter å ha kjempet med lav selvfølelse i mange år, ga Mia’s innsikt og verktøy meg den styrken jeg trengte for å forandre mitt selvbilde.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Bente Træen

(4 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 450.Nåværende pris er: kr 349.

Dr. John Gottman

kr 399

Dr. John Gottman

kr 339

Camilla Reimers

kr 449

Siri Selmer Sjøgren

kr 279

Meld deg på for friske litterære nyheter