Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Digital demens

Digital demens

Alt om hvordan digitale medier skader deg og barna dine

kr 349

Tomt på lager

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Oppdag hemmelighetene bak en sunn digital livsstil i denne engasjerende og veldokumenterte bestselgeren “Digital demens”, skrevet av en anerkjent hjerneforsker og psykiater. Boken avdekker digitale feller, gir praktiske råd og viser veien til økt konsentrasjon, mental styrke og indre ro for både deg og barna dine.

Mer om Digital demens

Eksperten advarer: Dette er de digitale fellene som du og barna dine kan gå i. Coronaepidemien har vært med på å øke farene for negativ påvirkning fra skjermbruk. Boken “Digital demens” viser hvilke grep du bør ta og hvorfor.

Hvordan skal du og familien takle det digitale livet? I “Digital demens” får du alle svarene. Her får du vite nøyaktig hvilke grep som du og barna får store fordeler av at du tar. Det er mye enklere enn du tror å begrense skjermtid når det blir i overkant for mye.

Denne internasjonale bestselgeren er lettfattelig og engasjerende. Dette er en uunnværlig fremstilling av ny vitenskap for alle foreldre, besteforeldre og alle med omsorgsansvar og som jobber i skole og utdanning. Det er også en spennende bok for din egen del.

Dr. Professor Manfred Spitzer er hjerneforsker, psykiater og gjesteprofessor ved Harvard, og TV-stjerne i hjemlandet Tyskland. Han skriver drivende godt og engasjert og er ikke redd for å få sannheten frem i lyset.

«Takk for at jeg som småbarnsmamma fikk lese denne boka!» Linette E. Birkeland, Norli Sørlandssenteret

«I boken søker Manfred Spitzer å vise hvordan du og barna dine skal takle presset og pågangen fra digitale medier, reparere skadene og trene opp igjen den mentale styrken, konsentrasjonsevnen, hukommelsen og roen.»
Aftenposten

«Oppsiktsvekkende.»Drammens Tidende

«Raffinert, belagt med forskning og veldokumentert.» Dagbladet

Forfatter
Manfred Spitzer

Innbinding
innbundet

ISBN
9788279006985

Sider
379

 

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Silje Skaug Stokke

(3 omtaler)

kr 399

Dr. John Gottman

kr 339

Naoki Higashida

(3 omtaler)

kr 379

Dr. John Gottman

kr 450

Meld deg på for friske litterære nyheter