Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Slik takler du motgang

Slik takler du motgang

(2 omtaler)

Hemmeligheten bak mental motstandskraft, og å komme ut sterkere enn noensinne

kr 450

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Klar til å enkelt takle livets utfordringer? «Slik takler du motgang» inneholder rådene som bygger din indre styrke.

Basert på Dr. Christina Berndts omfattende forskning, vil du med vitenskapelig underbygde metoder lære å navigere sikkert gjennom livets små og store stormer.

Med konkrete råd og øvelser vil du oppdage hvordan du kan styrke deg selv og dine nærmeste for å møte livets utfordringer på en effektiv måte.

Over 200 000 solgte!

Mer om Slik takler du motgang

Hvordan kommer noen styrket ut av livets kriser, mens andre knekker sammen?

Livet er en berg-og-dal-bane full av oppturer og nedturer. Men hva om du kunne forvandle nedturene til en kilde for ny styrke? Det er akkurat det du vil lære med «Slik takler du motgang», en internasjonal bestselger som har forandret livene til over 200.000 mennesker verden over.

Hvorfor er denne boken annerledes?

Forfatteren, Dr. Christina Berndt, er ikke bare en anerkjent lege og biokjemiker; hun er også en vitenskapsjournalist som har dedikert seg til å forstå menneskesinnet. Gjennom sin unike kombinasjon av vitenskapelig rigor og menneskelig forståelse gir hun deg ikke bare teorier, men praktiske, anvendelige verktøy for å bygge mental motstandskraft.

Fra Vitenskap til Praksis

Boken er pepperet med engasjerende eksempler fra det virkelige liv og dypdykk i den nyeste forskningen om hvordan hjernen vår reagerer på stress og motgang. Den gir deg en skritt-for-skritt guide til å utvikle det vi kaller «resiliens» – eller mental motstandskraft.

Passer for Alle

Enten du er en stresset småbarnsforelder, en bedriftsleder under press, eller bare noen som ønsker å leve et mer fylt liv, har denne boken noe for deg. Med over et år på europeiske bestselgerlister er denne boken en oppskrift på å håndtere livets uunngåelige utfordringer på en sunn måte.

Reelle Historier, Ekte Løsninger

Les om inspirerende personer som Vegard Grøslie Wennesland, en Utøya-overlevende, og Natascha Kampuch, som overkom kidnappingsdramaet. Deres livshistorier demonstrerer hva mental motstandskraft kan oppnå, og hvordan du også kan bruke det i din hverdag.

Gi Gaven av Motstandskraft

Boken er en perfekt gave til venner og familie, for å hjelpe dem å utruste seg mot livets utfordringer. Det er en investering i deres mentale velvære, som også kan være begynnelsen på en livslang læringsreise.

Begynn Din Reise Nå

Kjøp «Slik takler du motgang» i dag og ta det første steget mot et liv fylt med større motstandskraft, selvtillit og indre styrke. Ikke la motgang holde deg nede. Lær hvordan du kan stå stødig, uansett hva livet kaster din vei.

 • ISBN: 9788279008026
 • Antall sider: 262

2 omtaler for Slik takler du motgang

 1. Lena

  Før jeg leste «Slik takler du motgang», følte jeg meg fanget i en endeløs syklus av stress og negativitet. Denne boken gav meg ikke bare håp, men konkrete, anvendelige verktøy for å snu situasjonen. Et must-read for alle i vår stressende tidsalder!

 2. Oskar

  Dette er ikke bare en bok; det er en livsstilsendring. Jeg kunne relatere til de virkelige historiene og anvende rådene umiddelbart. Nå føler jeg meg mer rustet til å takle hva livet har å by på.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også...

 • Inspirerende innsikt i japansk minimalisme.
 • Veiledning for å leve et enklere og lykkeligere liv.
 • Praktiske tips for å redusere materiell overflod.
 • Oppnå ekte lykke gjennom enkelhet og frihet.
Kjøp
Coverbilde av 'Farvel, ting' av Fumio Sasaki, en bok om minimalisme og lykke.

Farvel, ting

kr 279

Relaterte produkter

Dr. John Gottman

(3 omtaler)

kr 599

Dr. John Gottman

(3 omtaler)

kr 450

Bao Nakashima

kr 349

Birgit Bulla

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter