Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Hvorfor hopper jeg

Hvorfor hopper jeg

(3 omtaler)

Den tause stemmen som rører hjertene til millioner av mennesker

kr 379

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

«Hvorfor hopper jeg» tar deg med inn i den unike og fascinerende verdenen til en ung gutt med autisme, hvor han endelig får stemmen sin hørt. En dyp og rørende historie som har sjarmert lesere over hele verden.

Mer om Hvorfor hopper jeg

KULTBOKEN SOM HAR TOPPET LISTENE VERDEN OVER!

Den japanske gutten Naoki Higashida har fanget verdens oppmerksomhet med sin bok «Hvorfor hopper jeg». Til tross for at han ikke kan snakke, har han klart å uttrykke seg gjennom teksten på en måte som har berørt lesere verden over.

Naoki har en form for autisme som har gjort ham innesperret i sin egen verden. Men gjennom en tålmodig pleier har han lært seg å skrive og har nå publisert denne boken som gir oss et unikt innblikk i hans indre verden. Han utfordrer våre forståelser av kommunikasjon og gir stemme til de menneskene som ikke kan uttrykke seg på tradisjonelle måter.

«Hvorfor hopper jeg» har blitt en internasjonal bestselger og har fått strålende anmeldelser. Boken har toppet listene over hele verden og har solgt over 30 000 eksemplarer bare i Norge. Den er en dypt rørende og viktig lesning som vil åpne øynene dine for en ny verden av forståelse og medfølelse.

Forfatteren, Naoki Higashida, er en utrolig smart, sjarmerende og reflektert 13 år gammel gutt med autisme. Selv om han har vært innesperret i sin egen verden, har han vist at han har mye å si. Boken gir oss et krystallklart bilde av hvordan han ser verden og lar oss bli kjent med sjelen og følelsene til de menneskene som ikke kan kommunisere eller verge seg.

Boken er innbundet og inneholder 235 sider. Med sin banebrytende innhold og Naokis allsidige perspektiv, er «Hvorfor hopper jeg» en leseopplevelse du ikke vil gå glipp av.

ISBN: 9788279006633

3 omtaler for Hvorfor hopper jeg

  1. Liv

    «Hvorfor hopper jeg» er en kraftfull og inspirerende historie, og en påminnelse om styrken i den menneskelige ånd. Naoki’s historie er dypt rørende, og hans evne til å uttrykke sin unike opplevelse er en gave til oss alle.

  2. Trine

    Denne boken gir et nytt perspektiv på autisme. Naoki’s stemme kommer sterkt frem, og hans beskrivelser av sin verden er både hjerteskjærende og opplysende.

  3. Helene Andersen

    En innsiktsfull og rørende bok. Hvorfor hopper jeg gir et unikt innblikk i livet til en ung gutt med autisme. Naoki Higashida formidler sin verden på en måte som er både gripende og lærerik. En ekte øyeåpner!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Dr. Y. Hasegawa

(8 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 427.Nåværende pris er: kr 349.

Dr. John Gottman

(3 omtaler)

kr 399

Dr. John Gottman

kr 399

Kirksæther/Abrahamsson

(3 omtaler)

kr 449

Mia Törnblom

(2 omtaler)

kr 298

Liane Moriarty

kr 179

Siri Selmer Sjøgren

kr 279

Meld deg på for friske litterære nyheter