Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

SE, VITE, TENKE

SE, VITE, TENKE

av Bao Nakashima

Våg å forandre ditt liv - Bao Nakashimas bok vil ta deg med på en dyptgripende reise til selvoppdagelse og visdom

kr 349

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Oppdag en magisk bok som vil forandre måten du tenker på og inspirere deg til å leve ditt beste liv. Bli med på en reise av visdom og selvutforskning gjennom Bao Nakashimas inspirerende ord og historien bak boken hans.

Mer om SE, VITE, TENKE

Oppdag en bok som vil ha en varig effekt på livet ditt – Bao Nakashimas inspirerende verk vil forandre hele din tilnærming til tenkning.

Boken er en fullkommen opplevelse i seg selv som vil sette ditt hjerte i bevegelse og transformere din indre kjerne. Hver eneste side er fylt med visdom og innsikt som vil veilede deg gjennom en unik reise av selvutfoldelse og forståelse. Bao Nakashima er en filosofimester og har fortryllet hundretusener verden over med sin enkle, men likevel dyptgående skrivestil.

Historien bak boken er intet mindre enn utrolig – Bao var kun 10 år gammel da han begynte å skrive denne fantastiske boken. Hans visdom strekker seg langt utover hans unge alder, og tankegangen hans vil inspirere deg til å tenke dypere og leve et bedre liv. Etterordet gir deg også redaktørens perspektiv på historien bak boken, og vil gi deg en dypere innsikt i både Bao og hans inspirerende reise.

Boken har toppet bestselgerlistene over hele verden, og det er overhodet ikke vanskelig å forstå hvorfor. Lesere blir dypt rørt av Bao Nakashimas visdom og innsikt. Denne boken vil virkelig skape endringer i livet ditt.

«Dette er en tidløs gave til deg selv eller noen du bryr deg om. Uavhengig av om du er 9 eller 99 år gammel, vil du finne verdifulle læresetninger i Bao Nakashimas ord. Boken vil revolusjonere din forståelse av verden og deg selv, og vil inspirere deg til å leve det beste livet ditt.» – Gunn Helen Øye, fra forordet.

Informasjon om boken:
– Forfatter: Bao Nakashima
– Innbinding: Innbundet
– ISBN: 9788279008712
– Antall sider: 148

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Dr. Christina Berndt

(2 omtaler)

kr 450

Synnøve Skåksrud

kr 449

Margreta Magnusson

kr 349

Malin Meekatt Birgersson

kr 399

Malin Birgersson

kr 299

Anniken Englund Jørgsen

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter