Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Dagen da fargestiftene streiket

Dagen da fargestiftene streiket

av Drew Draywalt/Oliver Jeffers

Fargetumult: Bestselgeren om å lære farger og fri kreativitet

kr 329

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

I «Dagen da fargestiftene streiket» opplever barna kaos når fargestiftene på skolen bestemmer seg for å streike, og lærer viktigheten av samarbeid og verdsetting av hverandres styrker. Med fargerike bilder og en morsom historie, er denne boken perfekt for å engasjere barna og fremme leseglede.

Mer om Dagen da fargestiftene streiket

Stakkars Duncan er en liten gutt som elsker å fargelegge. Han gleder seg til å åpne boksen sin med fargestifter, men blir overrasket når han finner en haug med brev som er adressert til ham. Brev etter brev forteller ham den samme historien – FARGENE HAR FÅTT NOK! DE STREIKER!

Det viser seg at fargestiftene er lei av sitt nåværende liv. Beigefargen føler seg alltid oversett og ønsker å komme ut av skyggen av mørkebrun. Svart vil ikke bare brukes til å tegne linjer rundt ting, men ønsker å utforske mer av sin kreative side. Blå trenger en pause fra å farge havet, og gul og orange har havnet i en feide fordi begge vil være solens farge.

Duncan blir frustrert og lurer på hva han kan gjøre for å gjøre fargene glade igjen.

Duncan er en ung og kreativ fargeleggings-entusiast, som stadig er på jakt etter nye eventyr. Han gleder seg alltid til å åpne den fargerike boksen sin full av fargestifter. Men en dag, da han skulle fargelegge noen fine bilder, ble han møtt med en uventet overraskelse. Istedenfor fargestifter fant han en stabel med brev, alle adressert til ham.

I brevene står det noe helt spesielt. Fargene har fått nok! De streiker! Duncan leser med stor nysgjerrighet. Beigefargen klager over å alltid bli oversett og ønsker å vise frem sin unike skjønnhet. Svart lengter etter å bli brukt på flere kreative måter enn bare å tegne konturene. Blå trenger en pause fra havet, og ønsker å utforske nye områder. Gul og orange er uenige om hvem som egentlig er solens farge.

Duncan blir opprørt over at favorittbeskjeftigelsen hans, nemlig fargelegging, har satt fargene i en vanskelig situasjon. Han bestemmer seg for å finne en måte å gjenopprette harmonien mellom dem og komme opp med nye kreative løsninger.

Så nå er spørsmålet: Hvordan kan Duncan gjøre fargene glade igjen?

Du liker kanskje også...

Kjøp
Coverbilder av Foreldrepakke 1: 'Hjerteforeldre' og 'Hva er det jeg føler?' av Dr. John H. Gottman, essensielle foreldreguider.

Foreldrepakke 1: Hjerteforeldre + Hva er det jeg føler?

kr 689

Relaterte produkter

Sarah Blake

kr 199

Delia Owens

kr 179

Tor H. Håvardsen

kr 249

Tove Taalesen

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter