Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Syrias døtre

Syrias døtre

av Chris Bohjalian

En historisk roman

kr 169

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Opplev den hjertegripende historiske romanen som utforsker kjærlighet og tap i skyggen av krig. Fra Aleppo i 1915 til New York i 2012, følg en familiesaga som avdekker langvarige hemmeligheter og en uslettelig arv.

Mer om Syrias døtre

«Syrias Døtre» tar deg med på en tidsreise fra det støvete hjertet av Aleppo i 1915, der Elizabeth Endicott ankommer med et hjerte fylt av håp og et brennende ønske om å hjelpe. Hennes vei krysses av Armen, en armensk ingeniør i sorg etter å ha mistet sin familie. Dette skjebnefulle møtet spirer en kjærlighet som trosser krigens brutalitet, og skaper et bånd som strekker seg over kontinenter og generasjoner.

I 2012, blar barnebarnet Laura gjennom familiens fortid i New York, og avdekker en saga om lidenskap, sorg, og en ufortalt historie som redefinerer alt hun trodde hun visste om sin arv. Hennes søken bringer lys til hemmeligheter som har vært skjult i årtier, og gir en dypere forståelse av kjærlighetens og overlevelsens kraft.

Gjennom levende skildringer av Syria’s rike historie og kultur, og med et blikk på de personlige omkostningene ved konflikt, utforsker Chris Bohjalian menneskets evne til å finne håp og kjærlighet i de mørkeste tider. «Syrias Døtre» er en dypt rørende fortelling som utforsker de uendelige veiene kjærligheten kan ta oss på, og den uutslettelige styrken i menneskelig forbindelse.

Denne romanen er et must for enhver som verdsetter historisk litteratur som ikke bare forteller en historie, men også berører hjertet og utfordrer sinnet. Det er en reise gjennom tiden som viser hvordan selv i mørket kan kjærlighet og håp finne en vei.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Tor H. Håvardsen

kr 349

Andrew Sean Greer

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Dr. John Gottman

kr 199

Dr. John Gottman

kr 239

Malin Meekatt Birgersson

kr 99

Meld deg på for friske litterære nyheter