Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Spor i stein – Jordkloden vi skaper

Spor i stein – Jordkloden vi skaper

av Thorbjørn Kaland

En reise gjennom jordklodens utvikling og menneskehetens ansvar

kr 379

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Bli med på en geologisk reise fra jordens opprinnelige formdannelse til menneskets påvirkning i dag med «Spor i stein». Utforsk planetens sårbarhet, våre valg rundt geologiske ressurser, og reflekter over fremtidens utfordringer. En spennende og innsiktsgivende bok for den naturinteresserte!

Mer om Spor i stein – Jordkloden vi skaper

Boken «Spor i stein – En reise gjennom jordklodens geologiske prosesser» tar deg med på en fascinerende reise gjennom vår planets utvikling og de geologiske kreftene som har formet den. Fra kontinentbevegelser og dannelsen av fjellkjeder, til dannelse av sletter og havbassenger, utforsker boken de ulike prosessene som har skapt jordens overflate slik vi kjenner den i dag.

Men «Spor i stein» går også videre og tar opp den viktige problemstillingen rundt menneskets innvirkning på jorden. Mens naturkreftene tidligere var de dominerende driverne bak endringene på jorden, er det nå menneskelig aktivitet som har størst påvirkning. Boken diskuterer hvordan vi har lært å utnytte de geologiske ressursene til vårt eget beste, men også hvordan dette har kommet med en høy pris for vårt miljø.

Forfatterne stiller viktige spørsmål om hvor mye natur vi er villige til å ofre i jakten på et verdig liv for flest mulig. De tar opp temaer som bruk av geologiske ressurser som råvarer og energikilder, samt hvordan dette påvirker økosystemene og klimaet på jorden.

Gjennom grundig forskning og faglig innsikt legger «Spor i stein» frem de nødvendige premissene for å ta kloke beslutninger om vår og våre barns fremtid. Den gir en dyp forståelse for jordens sårbarhet og kompleksitet, og oppfordrer til ansvarlig handling for å bevare og beskytte vår unike planet.

Enten du er en geolog, en naturinteressert person eller bare nysgjerrig på vår planets utvikling, vil «Spor i stein» være en engasjerende og informativ lesning. Boken inviterer deg til å utforske fortidens arv, reflektere over nåtiden og ta del i å forme fremtiden til jorden vår.

Du liker kanskje også...

Kjøp

Bokmerke

kr 49

Relaterte produkter

Dr. Y. Hasegawa

(8 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 427.Nåværende pris er: kr 349.

Dr. John Gottman

kr 399

Tor H. Håvardsen

kr 349

Jonathan Kennedy

kr 449

Tor H. Håvardsen

kr 129

Meld deg på for friske litterære nyheter