Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Spor i is – istider, isbreer, landskap, klima

Spor i is – istider, isbreer, landskap, klima

av Thorbjørn Kaland

Isbreens hemmeligheter - en reise gjennom tid og kraft

kr 390

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Oppdag magien og historien til isbreene – «Spor i is» er en inspirerende bok om isens krefter, landskap og klimaendringer, skrevet av en ekspert på området.

Mer om Spor i is – istider, isbreer, landskap, klima

«Spor i is – istider, isbreer, landskap, klima» er en fengslende bok som tar deg med på en reise gjennom landskapet og historien til isbreen. Forfatteren, Thorbjørn Kaland, er en anerkjent geolog med spesialisering innen isbreer og arbeider ved Høgskolen på Vestlandet.

Denne boken inviterer deg til å oppleve isbreen på en unik måte. Du vil lære om dens mektige krefter, dens skjønnhet og hvordan den har påvirket landskapet rundt deg gjennom tidene. Kaland tar deg med på en reise gjennom isens magiske rike, hvor du vil oppdage skatter og kulturhistorie som er bevart inne i isen.

Boken avslører også den viktige rollen isbreen spiller i å avsløre klimaendringer og menneskets innvirkning på miljøet. Du vil få innsikt i hvordan isbreen kan fortelle oss historien om klimaendringene og hvordan vi kan lære av den for å bevare og beskytte vår natur.

Enten du er en ivrig turgåer, en naturinteressert person eller bare nysgjerrig på isbreen, vil «Spor i is» inspirere og informere deg. Boken er rikt illustrert med bilder og kart som tar deg med på en visuell reise gjennom isens rike.

Bli med på denne spennende reisen gjennom isbreen og oppdag historien, kraften og skjønnheten bak dette unike naturfenomenet. «Spor i is» er en bok som vil imponere og begeistre deg.

Du liker kanskje også...

Kjøp
Coverbilde av 'Spor i stein – Jordkloden vi skaper' av Thorbjørn Kaland, utforsker jordens geologi og menneskets påvirkning.

Spor i stein – Jordkloden vi skaper

kr 379

Relaterte produkter

Dr. Y. Hasegawa

(8 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 427.Nåværende pris er: kr 349.

Dr. John Gottman

kr 399

Tor H. Håvardsen

kr 349

Jonathan Kennedy

kr 449

Andy Weir

kr 99

Tor H. Håvardsen

kr 129

Meld deg på for friske litterære nyheter