Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Noe i vannet

Noe i vannet

av Catherine Steadman

Farene i det dype vannet - En eksplosiv thriller du ikke kan legge fra deg

kr 199

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Erin og Mark oppdager noe uventet i vannet under deres idylliske bryllupsreise, og når de bestemmer seg for å holde det hemmelig, blir deres liv snudd på hodet. Følg med på den spennende og skremmende reisen deres, og finn ut hvor langt de er villige til å gå for å beskytte sine mørke hemmeligheter.

Mer om Noe i vannet

Opplev spenningen og dramaet i Catherine Steadman’s bestselgende thriller «Noe i vannet». Følg Erin og Mark på deres drømmebryllupsreise til Bora Bora, hvor de planlegger å dykke i det krystallklare vannet og nyte hverandres selskap. Men når de finner noe uventet i vannet, tar deres idylliske tilværelse en uventet og farlig vending.

Oppdag hva som skjer når Erin og Mark bestemmer seg for å holde funnet hemmelig, og hvor langt de er villige til å gå for å beskytte det de har kjært. Kan de overleve de ødeleggende konsekvensene av deres valg, eller vil de bli offer for sin egen feiltakelse?

Bli oppslukt av denne eksplosive thrilleren og opplev en nervepirrende reise gjennom hemmeligheter, løgner og konsekvenser. Bestill «Noe i vannet» i dag for å få frakt og boken levert helt hjem, og finn ut hva som skjer når valgene vi tar, tar oss på en farlig vei.

Anmeldelser:

– «En eksplosiv thriller og en ypperlig debut.» – Criminal Element

Detaljer:

– Forfatter: Catherine Steadman
– Innbinding: Heftet
– ISBN: 9788279009559
– Antall sider: 400

Bestill «Noe i vannet» i dag og nyt denne spennende thrilleren som tar deg med på en intens reise gjennom mysterier og farer.

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Paula McLain

kr 369

Elizabeth George

kr 349

Anna Bågstam

kr 129

Liane Moriarty

kr 179

Elizabeth George

kr 179

Elizabeth George

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter