Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Skyggespillet

Skyggespillet

av Anna Bågstam

Hemmeligheter i skyggene: En dypdykk inn i krimvirkeligheten

kr 199

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

Ta en intens reise inn i Skyggespillet, en spenningsfylt krimroman fylt med mysterier og overraskende vendinger. Bli med privatetterforskeren Harriet Vesterberg mens hun forsøker å løse en forsvinningsgåte og samtidig takle sine egne personlige utfordringer. Du vil bli revet med av denne gripende historien og bli hekta til siste side!

Mer om Skyggespillet

«Skyggespillet» er en spenningsfylt krimroman som tar deg med på en halsbrekkende reise inn i det ukjente. En idyllisk by blir snudd på hodet når en kvinne forsvinner under mystiske omstendigheter, og samtidig dukker det opp et lik av en ukjent mann. Ingen vet hva som vil skje videre, og det er opp til privatetterforskeren Harriet Vesterberg å finne sannheten.

Men Harriet står ikke bare overfor en vanskelig sak, hun må også takle personlige utfordringer med sitt forhold til advokaten Rikard og sin egen far Eugen. Vil hun klare å løse saken og samtidig beholde kontrollen over sitt eget liv?

«Skyggespillet» tar deg med på en intens jakt på sannheten, der du blir revet med og sitter klistret til sidene mens du prøver å forutse hva som vil skje neste. Boken byr på spennende handling og uventede vendinger som vil holde deg interessert og ønske mer og mer. Og når boken når sin utrolige cliffhanger, vil du lengte etter neste del og oppleve hvorfor dette er en vellykket oppfølger.

Forfatteren Anna Bågstam har skapt en gripende historie som holder deg i spenning. Med sine 426 sider tar boken deg med på en reise inn i det ukjente og gir deg en opplevelse du ikke vil glemme.

«Skyggespillet» er en heftet bok med ISBN-nummer 9788279009535. Med sin imponerende fortelling og overraskende vendinger vil denne krimromanen gi deg en spennende leseopplevelse. Vær forberedt på å bli revet med i dette mysteriet og opplev hvorfor denne boken har fått gode anmeldelser.

Bli med på reisen og oppdag hemmelighetene som ligger gjemt i «Skyggespillet».

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Elizabeth Enfield

kr 179

CL Taylor

kr 349

Elizabeth Enfield

kr 349

Chris Bohjalian

kr 169

Elizabeth George

kr 179

Meld deg på for friske litterære nyheter