Logo for Gnistr, ofte misforstått som Gnister, omgitt av slagordet ‘bøker det spraker av’.
0

Huset på stranden (Heftet)

Huset på stranden (Heftet)

av Liane Moriarty

En uventet stalkerspenning truer den perfekte kjærlighetshistorien i «Tre er én for mye» av stjerneskribent Liane Moriarty

kr 179

På lager

Antall
Vipps

        

📦 Levering innen 1 – 4 dager

✨ Få nå, betal senere med Klarna

😊 Prøv gratis i 14 dager

I den spennende romanen»Huset på stranden» av Liane Moriarty blir vi tatt med på den dvelende og farlige reisen til Ellen O’Farrell, en terapeut som blir trukket inn i en skremmende verden av stalking og trusler når hun faller for den tiltrekkende Patrick.

Mer om Huset på stranden (Heftet)

En skikkelig feelgood roman av stjerneforfatter Liane Moriarty! «Huset på stranden» er en gripende historie om Ellen O’Farrell, en profesjonell terapeut som arbeider fra sitt idylliske strandhus, arvet etter besteforeldrene. Tross et kaotisk kjærlighetsliv, lengter Ellen etter å finne den rette personen og oppleve en varig kjærlighet. Når hun møter Patrick, føler hun seg optimistisk. Han er attraktiv, singel, har en stabil jobb og til og med viser interesse for henne. Men når Patrick avslører at han har en stalker, blir Ellen både overrasket og litt glad – det er noe spennende og uventet som vekker hennes nysgjerrighet. Uten å vite det, er hun allerede en del av denne komplekse historien. Boken tar leserne med på en reise hvor man blir stilt spørsmålet: Hvor langt er du villig til å gå for å beholde det som er ditt?

«Huset på stranden» er en hjertevarm og humoristisk kjærlighetsroman som skiller seg ut i mengden. Med sin vittige og generøse skrivestil, får Moriarty leserne til å føle seg varme både i kropp og sjel. Boken er en eksklusiv og fascinerende leseopplevelse, med tider av hysterisk morsomhet. Her får du en moderne og fengslende historie som vil holde deg oppslukt fra første side.

Bli med Ellen O’Farrell inn i en verden av kjærlighet, spenning og uventede utfordringer i Liane Moriartys «Huset på stranden»!

Du liker kanskje også...

Relaterte produkter

Sarah Blake

kr 199

Anthony Doerr

kr 229

Liane Moriarty

kr 179

Elizabeth Enfield

kr 349

Meld deg på for friske litterære nyheter